rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

skuķrunas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
au lika aizdomāties.
tasir, ik pa laikam aizdomājos,kad te modes ziņās meitenes liek linkus ar visādām kleitām un tā.

es neko nevaru padarīt ar savu megaskopumu - nu neceļas man kāja iet smalkos buķikos un maksāt pārsimts jūro par vienu apģērba gabalu. līksmi apmierinu savu jovairākjolabāk kāri humpalu kašmira džempīšos, vilnas žaķetēs un zīda svārkos. jo dzīvoju iedomās,ka veikalos normalis dabīgo materiālu drēbes maksā afigeķ. (jo es nekad neesmu pat mēģinājusi noskaidrot).

bet tā problēma,ko es sev nupat izdestilēju ir tāda,ka man nav ne jausmas,ko vispār velk mugurā stailiš pīpl, man pat nav ne jausmas par visiem tiem jūsu brendiem

jo, ēmm, darbā tā īsti neviena nemāk ģērbties, korī gandrīz nemaz arī un nekur citur es neeju. dzīvoju savā kokōnā un spļauju griestos svilpodama nē, bet kritizēju visus,kas man gadās pa ceļam.

nezinu,kādi strukturētie ūdeņi man būtu jāsadzerās,lai es beigtu kritizēt citus. kā savu ļoti sliktāko īpašību to esmu apzinājusi jau sen, bet viņa strādā tādā autopilotā,ka nevaru nokontrolēt, nepaspēju nobrēkites FU!, kad jau cilvēks ir noskenēts unn izdrukāts rezumē. nepalīdz runāt ar sevi,ka visiem gadās sliktās dienas, vai,ka mana olekte līka.

respektīvi jautājumi bija divi - kā jūs pārvarat skopumu un kā jūs pārvarat savu olekti?
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba