rūsganais sprakšķis

MAN IR AUKSTI!!!!

rūsganais sprakšķis

MAN IR AUKSTI!!!!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
un nevajag man te nekādus komentārus, ja, par nepareiziem apģērbiem, man ir vilnas zeķes, termoveļa ar merino vilnu, biezās pļūtenes, mohēras bītlene , biezā baika un pleds, un SARKANS DEGUNS, jo šitai ********* pagaidu dzīvoklī NAV iespējams dabūt pāri 18 grādiem, vakar vakarā sakurināju krāsni verdošu, šorīt - 15 grādi istabā.

beidzot saprotu, ko nozīmē siltināta māja - jo pie sevis varēju pie šādiem grādiem kurināt vienu krāsni reizi divās dienās uz vairāk kv/m un dzīvot zaļi (tobiš ap 20, jo man nevajag karsti)
bet te ir vienkārši ******

nevaru saprast, mazgāt veļu, un tad staigāt apkārt,smirdot pēc vecas grīdaslupatas, jeb vienkārši smirdēt pēc netīrām drēbēm, ko teiksi, dakter?
  • 1) aizbraukt izmazgaat uz veljas mazgatavu (zavetaji tur ir?)
    2) nopirkt veljas zaaveetaaju vulgaris (izskataas tads pats kaa veljas mashina), nekad nebus problemu ar slapjam dreebeem
    • 1)a tādas ir? man likās,ka tikai filmās :D
      2) nu, es ļoti ceru,ka vēl pēc dažiem mēnešiem būšu savā mājā ar radiatoriem un silto grīdu un šo visu atcerēšos kā nelāgu sapni. bez kam, šeit nemaz nav,kur tādu nolikt.
      • man šķiet tādu uz baronielas netālu no bērnu pasaules var redzēt. nez vai tāds kā filmās, ka ieiet jebkurā pulksteņlaikā, bet možka vērts iečekot.
Powered by Sviesta Ciba