rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

šīšnedēļas h**ņas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
1) bija vanna un nav vannas. tas izkristalizējās,kad uz mani ilgi kliedza meistars, kurš nepārtaisīšot kanalizācijas trubas,kas jau ir aizšūtas.

2) bija kindle un nav kindles. ekrāns iekšējais safrakčerizējies. interneti saka,kavar labot,pasūtot repeleismentu, bet man pagaidām nav laika pētīt.

3) bija amoralles pelēkie legingi un izbija, traušoties pa redeļu kāpnēm uz otro stāvu

4) bija vīzija par flīzēm un izbija. jo tas paraugs,kas stāv reatonā, pēc 1.5 mēnešiem piegādātajās kastēs ir ~12%no 10 dažādiem motīviem. jāflīzē piektdien, neko jau vairs neizmainīs, bet rūgtums ta paliek
ja vēl neskaita to,ka Mr.Pirmā ģimnāzija un Ms.Lieliski-rēķinu-galvā nolohojušies apmēros. bet nu, piepirku 5x lētāk Depo kvadrātiņu un,kā smejies, nav dižas starpības ar manām smukajām flīzēm... jo smukās neviens nepiegādāja.

5) bija salds miegs un izbija. nez, vai no tā,ka jāiet darbā,vai no ģeometriskā progresijā augošā remonta stresa - bet naktīs atkal sākas bezmiegi.

6) bija nauda un izbija. šodien nejauši iepirkos. bikses,svārki,veļa vēl neko,bet kāpēc es pakļāvos kapeikpi**ja gēnam un,Drogās pēc cigaretēm iegājusi, uz akciju nopirku 2 buržuā ēnu komplektus un lūpu krāsu - to es nesaprotu, jo tās ēnas ir galīgs sūds, ko es nespēju uzmālēt , un lūpukrāsa ir pavisam citā tonī,kā man likās, tobiš, man likās,ka tas ir spīdums ( jo kurš gan lasa etiķetes)
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba