rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nēbet, tiešām - būtu interesanti uzzināt statistiku,cik LV ir vīrieši pāri metrs deviņdesmit un cik viņi ir apmierināti ar 2m garām gultām!

ok, es saprotu, viņi jau no agras jaunības ir pieraduši pie skarbiem gulēšanas apstākļiem un pat nemēģina gulēt kā es - spilvens un tikai tad mana galva, kur nu vēl virs galvas izstieptas rokas.

protams, tā ir plika izlaidība,čīkstēt,ka diviem slaidiem cilvēkiem nepietiek vietas 160cm gultā, bet man ir attaisnojums - lopi. par to,kāda izlaidība ir gulēt vienā gultā ar lopiem, mēs šoreiz nediskutēsim :)
ja godīgi,tad es ļoti labi jūtos viena pati tais 160 cm,jo izgulēties var tikai zvaigznītē, taču nezinkāpēc cienītais noraidīja manu variantu,ka mēs guļamistabā noliekam divas simsēšntnieces.
  • Nu. Es ar nesaprotu. Mums platums nebij noteicošais, bet garums gan. Gribējām 220 garu, bet aplauzāmies. Vīrs guļ vertikāli. :D Bet nevar zināt, vai viņš tā negulētu arī pie 220. Pēc n-to gadu gulēšanas šaurībā, bij sajūta it kā mēs vieni paši ikarusā būtu iekāpuši. Mums 180 platums ir vairāk nekā pietiekami. Bet veikalos ir tiešām šausmas. Gultas narkodīleru stilā.
    • man šorīt mašīnā radio bija pārraide par Jurjānu muzeju un kā reiz viņi apsprieda,cik šaura tur esot divguļamā gulta un es aizdomājos,kā mēs esam izlaidušies, no vienas puses :)
      nemaz nevaig 100 gadus atpakaļ, mēs ar vecākiem dzīvojām 2istabu dzīvoklī un vecāki gulēja "viesistabā" izvelkamajā dīvānā - tāds,kas izlocījās no trīs kubiem. un toreiz tas likās pilnīgi normāli... a tagad man,redzējies, vajag atsevišķu guļamistabu un astevišķu skapja istabu :D
    • Jēziņ, kādas muļķības uzrakstīju - nevis vertikāli, bet diagonāli :D
Powered by Sviesta Ciba