rūsganais sprakšķis

muļķivarka. atskaite nr.1

rūsganais sprakšķis

muļķivarka. atskaite nr.1

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
pirmais iespaids - visnotaļ patīkams.
ar visu to,ka es kā jau es, nespēju taisīt dajebko pēc receptes, bet ņēmu un improvizēju.

no vienas puses - tas gan nebija tā,ka iemet un aizej - vispirms apcepu sīpolus, ķiplokus, burkānus un šampinjōnus, tad pārliku uz sautēšanu, piebēru karčas, papriku, pēc brīža puķkāpostu un vēl pēc tam pākšu pupiņas un kautkur tam visam pa vidu saldo krējumu, bet labā ziņa no otras puses ir tā,ka ļoti izteikti varēja sagaršot katra individuālā dārzeņa īpatnības, nevis viss bija vienā kopgaršā.

tā oriģinālā tvaicēšanas programma jau gan smieklīga, tas trauciņš tur tāds,ka man lai vīru pabarotu vismaz 2x būtu jātvaicē, bet ja sautējas šitik lieliski, ta lai viņi iet dillēs ar savu ieliktnīti.

nākamā problēma ir kā šitai mazledusskapītī noglabāt dajebkādu pārtiku,kas nav 6 olas un viens piens. un nākamnākamā, ko nupat aptvēru - kā uzsildīt šito sautējumu rīt.
jāpalasa manjuālis.
  • labi iepakotus produktus var glabāt auksta ūdenī - kaut nedaudz alternatīva ledskapim (nu tjip - iemērc alus kasti dīķī ;D )
    • man ir pamatotas aizdomas,ka šitai karstumā auksts ūdens pēc stundas jau vairs nav auksts ūdens :(
      te dzīvoklī suns guļ un elš, ko mājās vispār nedarīja...
      • dušā/vannā - ik pa laikam nomaina... labāk, kā nekas...
        bet nu jā traki karstumā gan :( (bet drīz jau būšot pāri ;) )
        • suņa man jau brīžam ir gan žēl, bet neteikšu,ka alkstu pēc karstuma beigām, vismaz beidzot ir sajūta,ka vasara. man jau šausmas māc no domas,ka dārzā zied mārtiņrozes un rudens klauvē pie durvīm...
Powered by Sviesta Ciba