rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es nevaru,tas ir tik šausmīgi grūti, izdomāt,cik atvilknes man virtuvē vajag, nu!!!!
  • galvenais - nesaspringt uz ātrumu/tagad-tūlīt-gribu-vajag-visu un tīri meditatīvi virtuvē strādājot piefiksēt, ka vot šitais būtu ērti šiten un šitais šitā. un kaut vai ledusskapi nolīmē ar visām šīm piezīmēm.
    • ak dies, es taču esmu bezgalīgi fleksibla un spēju pielāgoties jebkādiem apstākļiem, Tu taču esi redzējusi manu virtuvi,man arī tur ir ērti :D
      savukārt iedomāties,ka būtu ērti,ja kautkas stāvētu kautkur, kā tur vēl nav, man šķiet sarežģīti.
      • tad kur vispār ir problēma? samočī visu pie brīvajiem sienas laukumiem un miers. :)))
        bet vispaŗ tās tējkannas, katlus, pannas un šķīvjus un burkas gabarītos samērīt, ko augstāk minēja, gan ir ļoti, ļoti lietderīgi.
      • Man jau gan roka iešauta, bet iesaku parakņāties netā, šobrīd daudzi ražotāji jau piedāvā atsevišķus softus paši savu virtuvju projektēšanai. Visa ergonomika (moduļu izmēri, augstumi, loģiskais izvietojums) doti - spēlējies tik un dragā. Sapratīsi, kas patīk, kas nē.
        • emm..... tas jau ir tas,ko es daru, bet ne sūda!
          • tas ir kā - ne sūda? ja neder tā, tad skicītes jau vari sazīmēt pati - krāmē tik moduļus pa 600mm, pēc tam ar prātu un pīpēšanu sadomā, kur kas būs.
            • neder tāpēc,ka nepasaka,cik kautkādi slēptie aitemi i man kautkur šobrīd dzīvo, un kas vēl avrētu nākt klāt un tādejādīgi.
              • mmm... es ne visai sapratu? kādi slēptie aitemi? kaut kādas izbūves, bēniņos noslēptas, potenciāli strādājošas trauku mazgājamās mašīnas, utt.? virtuvi kā projektē, tā projektē visu uzreiz.
                • piemēram, jā!!!! trauku mašīnas bēniņos!

                  nu, pamatlietas jau man visas ir skaidras, bet tas aiziet sīkumos - kā ērtāk, ikdienas pusdienu šķīvjus atvilktnē mož? vai aptiekas atvilktni atstāt virtuvē vai pārcelt uz istabu? a varbūt pusi no visa izmest ārā? a ja nu man pēc gada sagribas milzu virtuves kombainu? utt utjp.
                  viss jau ir labik, tikai tāds pirmsdzemdību stress radošais.

                  kad plānoju sev lielo skapi, arī sākotnēji viss likās čikiniekā,tagad pēc 4 gadiem reāli besī, kur tik stulbus plauktus varēja izdomāt.
Powered by Sviesta Ciba