rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

pfff

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
esot gandrīz piebeigušai visas iznākušās troņu spēļu grāmatas, tas,ko piedāvā scenāriju rakstītāji seriāla trešās sezonas sākumā, mani, kā cilvēku,kuru vienmēr aizvaino šo tipu pašdarbība un patvaļība, interpretējot grāmatas iekš tiem ekrāniem... nu, karoče, es vairāk neskatīšos. tas ir sviests.

pirmās divas sezonas skatījos bez grāmatpriekšzināšanām un likās puslīdz ok, bet tas,kā tiek noīsināts un trivializēts... fū.pē.kaka.

vienīgais, man šausmīgi patīk Cersei. nu, aktrīze. viņai sejā tāds bitchīgums ierakstīts un viņa ir tik skaista. ja es būtu vīrietis, man būtu pofig,kāda viņa maita, tur nevar neiekrist, tais tīklos.

pēdējā nedēļa bijusi tik saspringta,ka neesmu lasījusi, un tagad,kad iestājies rassalbons, pat negribas atsākt, jo... jo tūliņa viss beigsies. es ciest nevaru,kad vairākgrāmatu grāmatas beidzas, man iestājas šausmīgs tukšums.

šodien, pie jau tā smeldzošajiem muskuļiem, divas reizes nogāzos, katrreiz uz sava ceļgala, tagad vēroju rozes plaukstam. tā ir,kad aizbrauc pastaigā ar ruma blašķi. lai gan, es esmu tik tizla,ka nav,ko kapteini vainot, būtu nosvempusies tikuntā pa kraujo dambi lejā traušoties.

bet man uz darbu jāiet tikai pirmdien. tikmēr jāsadara visādas lietas un jāguļa, jāguļ, jāguļ, kamēr jāizguļ šitā tempertatūra.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba