rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
skatos kaukādas bildes no Latvijas Stila un Modes Balvas un domāju, vai tiešām tas,ka tur dabon ielūgumu jeb kā jau cilvēki uzzin un nonāk šādos notikumos - vai tiešām tāpēc,ka ir iespēja iet, ir jāiet, jeb tas ir tāds aklums,ka pašam liekas,ka māki saģērbties.

jo man liekas, ka tā ir graujoša ironija atrasties uz šāda pasākuma (nu,ok,man nav viedokļa par pasākumu un Latvijas mērogu un tā, bet ja tīri skatāmies uz nosaukumu) sarkanā paklāja un būt saģērbušamies tā,kā viena daļa jaunuvju.

vēl arī es padomāju,ka man viss riebjas un es gribu iet nošauties, jo man gribas daudz jaunas un stilīgas drēbes

vēl,protams, es kārtējo reizi pie sevis atzinu, cik slikts cilvēks es esmu, tādu uzmanību lupatām pievēršot, bet es neko nevaru padarīt,ka man patīk skatīties uz kautko,kas ir skaisti.
  • tie tad, attiecīgi, grib, lai pret viņiem izturas kā pret cilvēkiem, kam tas ir svarīgākais. viņiem patīk kvalitatīvas lietas un par labu medību nazi viņi atdos naudu mīļuprāt, bet smokingu labāk noīrēs :)

    neviens nav teicis, ka tavs apģērbs to tāpat nepaziņo :))
    • nu, nezinu gan. pavisam skaidrs,ka to saka mana seja.

      kaut es neesmu droša,vai esmu kvalificēts specjālists pa mesidža nolasīšanas no apģērba līniju.

      gan neesmu dzirdējusi,ka dekolteja darbojas kā īpaši aizgaiņājošaias faktors. tobiš, es vēl neesmu tik veca,lai tā izskatītos atbaidoši.
      bet varbūt es sevi tikai tā mierinu .

      vārdu sakot,es šorīt jūtos makten pļāpīga.
Powered by Sviesta Ciba