rūsganais sprakšķis

kur-ir-mana-desiņa*!!!

rūsganais sprakšķis

kur-ir-mana-desiņa*!!!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kur lai dabon labu un garšīgu desu*? Sviestmaize ar doktordesu ir kautkas, kas man reizēm ir vitāli nepieciešams.
ar visu manu paniku par 621. E-vielu, veikalā praktiski neviena desa* vairs nav ņemama.

aizvakar paņēmu desu*,kam rakstītska vispār bez E.
šorīt griežu uz maizes- jomajo. nu,labi,noteikti ka var atradināties no pieraduma par desām koši rozā tonī un pieruna't sevi,ka šis bēši pelēkais ir veselīgais krāsojums un nevis bojātās gaļas krāsa, bet- nu garšu ta kautkādu arī gribētos,nevis tākā zābakzoli zelēt!!!


* desa- tas ir tā kā desa tikai ar šauro "e"
  • That kind of defeats the whole purpose. Desa tak ir aši pagatavojams našķis -- pagatavošana aprobežojas ar to, ka atliek nogriezt. Ja vēl pašam jātaisa -- phe, tad jau es labāk to gaļu kaut kā jēdzīgāk sataisu, nevis ņemos ar desām.

    Pelēko krāsu var iemācīties pieciest, lai gan iespējams, ka viņa mudina smadzenes domāt, ka tu ēd zābakzoles.
    • vai ne?
      desa ir forši,tad kad sagribas desu - uz svaigas baltmaizes, ar sviestu un zaļumiem, bet taisīt.... nunē, es turos pie pārliecības,ka jāļauj katram darīt to,kas viņam padodas, man padodas desmaizes, vien vajag atrast,kur kāds māk taisīt desas
Powered by Sviesta Ciba