rūsganais sprakšķis

kur-ir-mana-desiņa*!!!

rūsganais sprakšķis

kur-ir-mana-desiņa*!!!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kur lai dabon labu un garšīgu desu*? Sviestmaize ar doktordesu ir kautkas, kas man reizēm ir vitāli nepieciešams.
ar visu manu paniku par 621. E-vielu, veikalā praktiski neviena desa* vairs nav ņemama.

aizvakar paņēmu desu*,kam rakstītska vispār bez E.
šorīt griežu uz maizes- jomajo. nu,labi,noteikti ka var atradināties no pieraduma par desām koši rozā tonī un pieruna't sevi,ka šis bēši pelēkais ir veselīgais krāsojums un nevis bojātās gaļas krāsa, bet- nu garšu ta kautkādu arī gribētos,nevis tākā zābakzoli zelēt!!!


* desa- tas ir tā kā desa tikai ar šauro "e"
  • Rīgas centrāltirgus gaļas paviljonā, "Jāņa Saukas" stendā. Tur gandrīz vienmēr ir rindas, jo viss tiešām ļoti garšīgs. Labas ir gan doktora, gan citas desas.
    • bet tur tad jātic uz vārda noteikti,ka nav tie E iekšā, jo sasatāvdaļas nav redzamas?
      man ir klikšķis tieši uz ti E621
      • Laikam. Es neesmu redzējusi sastāvdaļu etiķetes, bet var jau paprasīt, lai parāda.
      • Bet nu garšu nevar ne salīdzināt ar visām tām Rimi nopērkamajām LV ražotajām desām (arī dārgajām), daudz labāka.
        • es kaukad pa rādiorīgai vai 101 dzirdēju ar viņu interviju, dikti jau viņš sevi slavēja, jā.
          būs jāatsāk svētdienas braucieni uz centrāltirgu, nekā pa ceļam nesanāk, bet tur jau vēlšistaslabs dabonams.
          • Es cenšos tur sapirkt ļoti daudz ko katru nedēļu, it īpaši gaļu un gaļas produktus, lai tikai nav rimčikā jāpērk.
            • klau, varbūt vari ieteikt, kur to gaļu pirkt?
              es agrāk braucu regulāri, bet es māku arī uz tirgus iegrābties tikpat sūdīgā gaļā kā rimčikā,tikai labi dārgāk :D
              man uz pieres rakstīts,ka es nemāku gaļu pirkt un mani pārsvarā piečakarē.
              • Cūkgaļu es pērku stendā, kas ir centrālajā ejā apmēram pa vidu, kur ir plaktās z/s Ozoliņi vai kas tāds un kaut kur tam pašam stendam pretī parasti iepērku arī liellopa gaļu, it kā ir ok. Es pati arī neesmu nekāds gaļas eksperts, vienkārši skatos pēc izskata.
Powered by Sviesta Ciba