rūsganais sprakšķis

kā man nesanāca

rūsganais sprakšķis

kā man nesanāca

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vakar pēc ilgas staigāšanas rinķī un apkārt, izdomāju,ka beidzot jāsaņemas uztaisīt to tumjum vai kimpim vai kautkā tamlīdzīgi zupu

drošvien,ķerties pie sev nezināmas virtuves ēdiena,kuru esi 1x (sic!) pagaršojusi (sic!) nav tā gaišākā doma, kurnu vēl cilvēkam,kas nav spējīgs sekot receptēm, un šai gadījumā gatavoja miksējot 2 dažādas receptes.

nu,tad rezultāts arī sanāca ... eupatnējs.
garšvielas bija javna par maz, laima par daudz, kokosa par maz, garneles pārvārītas.

nēnu, visi dzīvi, neviens pat vēders nesāpēja, bet nu baudījumu arī nekādu ēdiens nesniedza,vismaz man, nezinu par tiem,kas ēda otru porciju.

atļaušos cerēt,ka tas bija viens no tiem daudzdesmit eksperimentiem,kas izgāžas,jo parasti man sanāk ja ne tā,kā jābūt,tad tikuntā garšīgi.


unununun, kur ellē jūs daboniet citronzāli???
  • jautājuma par citronzāli visa sāls bija tajā,ka cerēju uz ka Tu mož atbildēsi,jo atceros Tavu ierakstu par saldēšanu.

    respektīvi jautājums Tev,kam jau iesista roka - cik grūti tas lops audzējams,kopjams, kad sējams/pērkams stādāms?

    un jautājums dženerāli par cik man liekas,ka Tu no šitā visa kautko saprotu - vai ir jau laiks sākt kautko bakstīt uz palodzēm un cīnīties ar kaķi jeb vēl ne?
    • tas lops ir samērā grūti piedabūjams dīgt, bet var tirgū nopirkt stādus, iebakstīt zemē un par viņiem aizmirst, tā tak ir zāle, aug bez pierunāšanas :) sēklas var dabūt leišu reto sēklu līnijā.
      es vēl neko nebakstu, kaut kad martā iesēšu baziliku stādiem. sīpolu var glāzē ielikt, ja nemiers tramda :)
      • sīpolu glāzē nemiers jau pirms mēneša ietramdīja :D

        paldies!
Powered by Sviesta Ciba