rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ja sirmie mati uz manas galvas turpinās parādīties tādā tempā kā pēdējās pāris nedēļas, pēc pavisam neilga laika sprīža mani varēs saukāt par sirmmāmiņu.

kas ir mulsinoši- tie sirmie visi ir īsi - sākot no pirksta garuma līdz labākajā gadienā aiz auss aizbāžamam, lūk un es te prātoju - vai tas ir tā,ka viņi tur pusceļā nolūst, jeb sirmo tikai tie,kas nesenāk izauguši?
jeb man jāsāk rēķināties,ka varētu būt pēdējā sezona,kad staigāju ar gariem matiem? jo tie sirmie ir tādi kā sari, šausmīgi dīvainas struktūras - un ja viņi savairosies kā tādas antenas ap galvu zibens laikā, nāksies arī pārējos novīlēt, ne?
  • pag jums ar pievakari ir kopēja māsa jeb kopējs astrālais ķermenis, jeb šī bij tāda smalka ironija, ko es savā bābas pārņemtībā ar "spogulīt,spogulīt" nesamaniju?
    • mēs esam viens es. dažreiz man gadās aizmirsties un nepārlogoties, kad atbildu uz e-pastā iekritušu komentāru. kā rāvējslēdzējs es perversojos raustot visus cibas večus aiz ūsām, kā pievakare cenšos rakstiski izpildīties tik pieklājīgi cik rāvējslēdzējā ierakstīt nedrīkst ;o)
      • ahā :D un Tu to nemaz pat neslēp? :)
        • man kaut kā jau sen šķiet, ka tas visiem jau zināms tik pat lielā cik par maniem pārējiem cibtēliem. to slēpšanos - ka tik kāds neuzzin manu paralēlo cibtēlu - es pat vispār nesaprotu. esmu tikai te cibā tādus pamanījis, bet tak tā pat tak viss ātri vien top zināms.
          • hah, nēnu es,piemēram, to visu,kas nav koncentrēts uz manu lielisko personu, mēdzu nepamanīt, un man arī galīgi nekrata kam cik konti, nekad neesmu mēģinājusi iedziļināties. ja un uzskrien virsū šāda info, vai tur,kaskam vīrssieva jeb vēl kas tāds, aizlieku aiz auss un aizmirstu :D

            akjā,man ir viegla fobija attiecībā uz reālās dzīves nošķiršanu nu šejienes,tobiš, es negribu,lai irl ļaudis lasītu šito...bet nu - kā gan bez tarakāniem...
            • nu es negribu, lai rodņa šo visu lasītu, bet tā kā viņi visi ar datōru ir uz jūs, tad neticu, ka kāds no šamiem vispār nojauš par cibas eksistenci.bet draugi, paziņas, kaimiņi, mīļākie un citādi domājošie mierīgi drīkst lasī visas manas muļķības ;o)
Powered by Sviesta Ciba