rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
brrr.
palasījos iekš to pajautā komūnu par diētām.
akmanšessiņ, apkārt pilns ar cilvēkiem,kas ievēro tādus , šitādus un vēlkautkādus kautko, un ēd 5x dienā un neēd miltus, un nedzer (!).
jeb tomēr tas ir no sērijas,ka mēs visi esam stipri teorijā?
  • jā, pie tā es cenšos turēties laikam. un tas ir ļoti izdevīgi, jo man mēdz sakāroties ap 23 naktī to,kā pavisam noteikti nav ne ledusskapī nedz arī rajona točkā vai arī slinkums vnk ir lielāks nekā ēstgriba un atmetu ar roku ēst gatavošanai :)
    bet tas ir ok,kad dzīvo viens. ja ir kāds svešķermenis mājās, tam ir ļoti grūti sadzīvot ar manām gastronomiskajām kaprīzēm, jo praktiski nav iespējams uztaisīt ēst priekš manis.
    • ar šo metodi viens dzīvojot es dažu gadu laikā esmu ticis klāt pie padsmit kg un jūtos beidzot apmierināts ar savu svaru, ja vēl kādus piecus vai septiņus izdotos dabūt klāt - būtu pat ideāli. un ja man kādreiz uzradīsies piedzīvotajs, tad šam būs vai nu jābarojas pašam vai jāpielāgojas maniem dīvainajiem paradumiem ;o)
      • hah, nu jā, katram savs :D a tas ir tā kā Tu biji baisi kārns jeb Tev patīk ja var "shakin-that-ass" ?
        • nu es daudzus gadus svēru tikai 55kg... ij as bija apm 20kg zem normas. ij nekādas uzēšanās metodes nelīdzēja. nu vismaz uz mani skatoties ribas saskaitīt vairs nevar.
Powered by Sviesta Ciba