rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ko lai uztaisa no DAUDZ olām, ja precīzi,tad 10?
uz Lieldienām,protams , nenokrāsoju, tāpatās neapēdu, bet termiņš cauri.

mana fantāzija tālāk par omleti nesniedzas, bet ir zināmas robežas, cik daudz omletes es varu aprīt. receptes.lv neko prātīgu ārā nemet.

UPD. P A L D I E S visiem,kas mēģināja līdzēt. ja godīgi, es primāri sapratu,ka es esmu sūda kulinārs. pankūkas cept es nemāku (mēģināju), vafeles pat neesmu mēģinājusi, no svaigām olām baidās un vēlviskauko neēdu.
un barot ta neviena ko nav :(
  • emm.. tie pīrādziņi tākā kārtainajā mīklā jeb rīsu plāksnēs?

    aknas neēdu diemžēl, vafeļpannas nav (jā,es esmu slikta,slikta,slikta sieviete, es praktiski nemaz netaisu saldos)

    Tev tik operatīvi sanāca, mož vēl kāda spalvaina ideja iz tā etc?
    • novēloti, bet tomēr - mencu aknu vietā var taisīt ar tunci savā sulā, piegriež olas, garšvielas, sīpoliņu vai nē un majonēzi vai krējumu

      otrs ir siera salāti - tur starp sieru un burkāniem var noslēpt olas ļoti labi
Powered by Sviesta Ciba