Šugā faiv
 
16.-Sep-2022 03:39 pm
Dažreiz tā gadās, ka tiecies ar kādu, gribi runāt, jautāt, stāstīt, bet cilvēks ir pavēss, skatās pa malām un pazūd pie pirmās iespējas.
Agrāk šķita, ka man ar komunikācijas spējām ir kā ir un vienkārši neiet, bet ar laiku sāka pielekt, ka dažreiz cilvēkam ir tik daudz skeletu skapī, ka tie ir jātur ar abām rokām un uzmanīgs jautājums kādu skeletu var paraut aiz stilba un visi kauli izbirs kā lavīna uz grīdas kopīgai apskatei. Uzdot tukšus jautājumus negribās, bet jautājumus pēc satura nevienam nevajag.
Comments 
16.-Sep-2022 11:02 am
labāk pastāsti, kāds bija tavs bizness krievijā, ka nācās turp šurp šatlot?
16.-Sep-2022 11:07 am
Tam bija divas fāzes.
Pirmā: jauneklīga dulluma un citu iemeslu dzīts aizbraucu uz Vladivostoku, kur kopumā nodzīvoju ap trim gadiem.
Otrā: strādādams Izraēlas kantorī, kuram bija kontraktoru kantoris Vladivostokā, tāpēc dažreiz bija jābraukā turpu-šurpu.
16.-Sep-2022 11:16 am
un trīs gadus ko tu tur darīji, izņemot ostīji ziemeļvēju?
16.-Sep-2022 11:23 am
Profesionālajā ziņā strādāju par labu Motorolai, vispāri bija jauks darbs.
Pati Vladivostoka mani neko daudz nesaistīja, tāpēc brīvajā laikā, ja bija iespēja, izbraucu apkārt: dažreiz pie viena mūka taigā, par kuru jau esmu rakstījis, dažreiz pie draugiem uz Ziemeļkorejas robežas un kur ir satriecoša, neskarta daba.
Neko vairāk tur jau nevarēja iesākt.
Ar laiku tā krievijas pelēkās rītdienas apziņa ņēma virsroku un aizbraucu pie pirmās iespējas. Starp citu, nebija viegli aizbraukt, tāpēc domāju, ka pašiem krieviem ir vēl grūtāk.
This page was loaded Maijs 4. 2024, 7:51 pm GMT.