Šugā faiv
 
9.-Nov-2021 02:21 pm
Jau kādu laiku jūtu, ka trūkst apakšbikšu.
Pirms pāris nedēļām aizgāju uz Lielo Vīriešu Veikalu, atradu apakšbikses, izvēlējos, mazliet nopūtos par cenu un devos maksāt. Pie kases neviena nebija. Pagrozījos apkārt kādas piecas minūtes, noliku apakšbikses atpakaļ plauktā un devos projām.
Tad pagajušnedēļ biju nogriezt matus un nu, biju domājis ka atpakaļceļā aiziešu un nopirkšu apakšbikses, bet pa ceļam uzmanību atņēma kas cits un apakšbikses atkal palika nenopirktas.
Pastāstīju par šīm nedienām Megumi, kura, savukārt, izteica minējumu, ka ko es kā maziņš bērns, var taču sameklēt internetā un nopirkt.
Nē, nu jā. Vakar vakarā atradu smuku apakšbikšu veikalu, atradu arī riktīgās apakšbikses, rozā ar zilonīšiem, man ļoti patika un nu biju gatavs nopirkt, bet tajā brīdī padomāju, ka cits drēbju veikals, kurā parasti pērku apģērbu, iespējams pārdod vēl labākas apakšbikses.
Ielogojos tā veikala lapā, dabūju masīvu baneri virsū: "SECRET SALE!!! 80% OFF!! Tikai divas stundas!". Divas reizes man nebija jālūdz, izokšķerēju viņu plauktus un nopirku sešus jaunus apģērba gabalus.
Noguru, aizgāju gulēt.
Apakšbikses nenopirku.
Comments 
9.-Nov-2021 02:26 pm
:D
This page was loaded Maijs 20. 2024, 1:01 am GMT.