Šugā faiv
 
9.-Feb-2017 06:11 pm
Lieta tāda, ka man garšo vīns, bet riebjas alkohola reibums. Pilnīgi nepieļaujama kombinācija.
Tiklīdz galva beidz darboties skaidri, uzreiz krītu izmisumā un vairs iekšā iedabūt nevaru. Ar labām vakariņām itāļu gaumē var atļauties izdzert pat divas glāzes, bet tas jau skaitās "iedzeršana" un tāpēc ir rets gadījums. Tāpēc, ja ir vīns kurš garšo, tad jāsaņemās un jādzer katru dienu. Pa mazdrusciņai. Nedēļu ilgi vai vairāk. Bet tomēr, katru dienu dzert negribās, un ja ko negribās, tad nav jādara, tāpēc viena vīna pudele divām nedēļām vai vairāk ir bišķiņ tuvāk patiesībai.
Padalījos ar šīm pārdomām ar kolēģi. Kolēģe teica, ka viņai ir tā pati problēma - daudz nevar izdzert, bet vīns ļoti garšo.
Nolēmām, ka laikam esam videi draudzīgie ekodzērāji.
Comments 
9.-Feb-2017 12:58 pm
diez, kā tas ir, ka garšo vīns.
(vīnus un alus nelietoju, no stiprajiem dzērieniem garšo pirmais malks un patīks siltums/reibums).
9.-Feb-2017 01:01 pm
Nu tas ir tāpat, kā ja garšo tēja vai, es nezinu, zaptesūdens. Tas ir vienkārši garšīgi.
Ar stiprajiem nav tā, ka viņi visu mēli apdedzina un tad nejūt nekādu ēdiena garšu?
9.-Feb-2017 01:06 pm
vajag dzert siltus (nu, istabas temperatūras, ne aukstus vai uz ledus)..
9.-Feb-2017 01:07 pm
Nesen biju ar kolēģiem mongoļu virtuves ēdnīcā un nogaršoju skudru tinktūru. Alkohols, laikam daudz-daudz procentu, jo dedzināja nežēlīgi un oda peč skudrām. Bija mēreni silts.
This page was loaded Jun 29. 2024, 8:07 am GMT.