Šugā faiv
 
9.-Feb-2017 06:11 pm
Lieta tāda, ka man garšo vīns, bet riebjas alkohola reibums. Pilnīgi nepieļaujama kombinācija.
Tiklīdz galva beidz darboties skaidri, uzreiz krītu izmisumā un vairs iekšā iedabūt nevaru. Ar labām vakariņām itāļu gaumē var atļauties izdzert pat divas glāzes, bet tas jau skaitās "iedzeršana" un tāpēc ir rets gadījums. Tāpēc, ja ir vīns kurš garšo, tad jāsaņemās un jādzer katru dienu. Pa mazdrusciņai. Nedēļu ilgi vai vairāk. Bet tomēr, katru dienu dzert negribās, un ja ko negribās, tad nav jādara, tāpēc viena vīna pudele divām nedēļām vai vairāk ir bišķiņ tuvāk patiesībai.
Padalījos ar šīm pārdomām ar kolēģi. Kolēģe teica, ka viņai ir tā pati problēma - daudz nevar izdzert, bet vīns ļoti garšo.
Nolēmām, ka laikam esam videi draudzīgie ekodzērāji.
Comments 
9.-Feb-2017 11:43 am
Kas tie tādi?
9.-Feb-2017 12:21 pm
nu, piemēram, blue nun alcohol free
manuprāt, garšo drausmīgi, bet es neesmu mērķauditorija :)
9.-Feb-2017 12:58 pm
Es jau laikam arī īsti pēc mērķauditorijas neizskatos. Bet redzi, alkoholam tomēr ir garša un tas arī dod vīnam to neatkārtojamo foršumu. Turklāt, manuprāt, vīns vīna dēļ, ka tik kāds tomēr var arī nebūt. Vai nu garšīgs vai nu nekāds.
This page was loaded Jun 29. 2024, 8:33 am GMT.