Šugā faiv
 
31.-Okt-2016 03:30 pm
Uz salas iestādīju kurkumu, ķiplokus, piparus - gan čilī gan melnos. Tagad sēžu mājās Tokijā un domāju par to, cik labi ir turēt dārziņu uz salas,nevis šeit. Tokijā ir jocīgs aukstums, sauli vietējie jau nav redzējuši diezgan ilgu laiku, bet uz salas ir pavisam cita pasaule. Silts, mitrs un saulains. Februāra sākumā braukšu ievākt pērnā gada un stādīt jauno kurkumu. Vienīgā problēma ir pilnīgs ideju trūkums ko darīt ar 40 kurkumas kilogramiem. Vai kādam vajag?
Comments 
31.-Okt-2016 04:52 pm
Kā, svaigus noteikti nevar sūtīt...
31.-Okt-2016 05:07 pm
Tad žāvēšu un reklamēšu kā orgānik, non glūten, non šūgar, no fāt, saulē žāvēt turmerik. Domāju, ka ap martu vai aprīli būs sūtāms, tad došu ziņu!
31.-Okt-2016 06:03 pm
Jā, super - un tad mēs sametīsimies pasta izdevumiem!
31.-Okt-2016 06:46 pm
Kas tur ko nu - mūsu pusē vienmēr lielā pieprasījumā ir svaigi Latvijas ziedputekšņi!
31.-Okt-2016 07:01 pm
Ahā! Bet svaigi... tas ir kad? Pavasarī viņus ievāc? Es neko nezinu par ziedputekšņiem...
14.-Nov-2016 10:45 am
Nu, ar "svaigiem" es domāju tos, kuri negulēja veikala plauktā pusotru gadu un pirms tam divus gadus noliktavā...
This page was loaded Jun 26. 2024, 10:00 am GMT.