Šugā faiv
 
18.-Nov-2009 12:52 am
Man ljoti garsho, ja panjem baltmaizes skjeeli un uzliec virsuu samaltu balto tunci, shitaadu te - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6f/Seachicken_mild_hagoromofoods002.jpg/800px-Seachicken_mild_hagoromofoods002.jpg
Tas ir loti leeti un loooti garshiigi. Svariiga ir tikai maizes izveele - taa nedriikst buut salda un jo smarzhiigaaka jo labaak. :) iisteniibaa saaljie krekeri maizes vietaa arii lieliski der.
Comments 
17.-Nov-2009 06:00 pm
Ha, sakārdināji, man tieši viena bundžiņa tunča ledusskapī stāv, plus vēl šodien atļāvos svaigi ceptu maizi nopirkt. :)
17.-Nov-2009 06:19 pm
Nogarsho gan! :) galnais lai tas tuncis ir vienkaarshi ar ellju, bez visaadaam meerceem un tt. Nu ljot garshiig! :)
17.-Nov-2009 06:32 pm
nu kaapeec, ak kaapeec tev taadas lietas jaaraksta tieshi tad, kad kaads izsalcis cilveekbeerns ir iestreedzis triisstundu lekcijaa...
17.-Nov-2009 07:21 pm
Nu taatad tev ir radies ceels meerkjis - paeest! :)
17.-Nov-2009 06:43 pm
vēl ir labi kad tunci samaisa katufeļu biezputrā un chili mērcē...
vai ar kečupu :P~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tieši to šobrīd taisu:)

svaigi smaržīgi kartfeļi...
apreibināties ar kartupeļu biezputru pēc lekcijas...
braukšana sab transportā kartupeļu reibumā...
17.-Nov-2009 07:21 pm
Tev tieshaam garsho kartupelji :D haha.
Manupraat tas tuncis vislabaak ir tomeer bez tomaatu meerces, vinjam tieshi sava garsha ir iipasha. Kartupalji gan klaat labi dereetu laikam.
This page was loaded Dec 23. 2025, 12:07 am GMT.