gandrīz noklusēts

« previous entry | next entry »
7.. Sep, 2008 | 21:01

Paturot prātā šo, sekojošais no diena.lv ņemtais ziņojums sāk iegūt vēl baisākus apmērus.
Gaidam rītdienu?

"Krievijas teritorijā Igaunijas robežas tuvumā ir koncentrēts ievērojams militārais kontingents, kura daļa atrodas pastāvīgā kaujas gatavībā, atsaucoties uz Igaunijas Aizsardzības spēku rezerves apakšpulkvedi Leo Kunnasu, ceturtdien ziņoja nedēļas izdevums Eesti Ekspress. No apakšvienībām, kas atrodas kaujas gatavībā, Pleskavas gaisa desanta divīzijā ir nokomplektēti divi pulki ar sešiem desanta un gaisa uzbrukuma bataljoniem. Krievijas militāro spēku sastāvā Ļeņingradas kara apgabalā ir iznīcinātāju, triecienuzbrukuma un bombardēšanas aviācija, turklāt visu diennakti kaujas dežūras notiek gaisa novērošanas un pretgaisa aizsardzības apakšvienībās, kas nozīmē pastāvīgu kaujas gatavību gaisa spēkos. Igaunijai tuvākā apakšvienība atrodas dažu minūšu lidojuma attālumā Šmuravjovas ciemā."

Jā, starp citu, vai to ir ziņojis vēl kāds masu medijs?
Tags:

links | drain the blood | Add to Memories


Comments {10}

morphine

* * *

from: [info]morphine
date: 8.. Sep, 2008 - 19:04
links

Piedod, protams, bet man tomēr liekas, ka Tu mazliet par daudz uzticies NATO - ar visu to, ko Tu zini par globalizāciju, tas liekas neloģiski.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


fuckyuu

* * *

from: [info]fuckyuu
date: 8.. Sep, 2008 - 20:39
links

pievienojos.

un piebilstu, ka:
1)es NETICU, ka tuvākajos 15mit gados krievija varētu uzbrukt baltijai

2)ja nu tas notiktu [trīsreiz nospļaujos], es NETICU, ka NATO darītu kaut ko militāru, lai šādu rīcību nosodītu.

Atbildēt | Iepriekšējais


almighty_j

* * *

from: [info]almighty_j
date: 9.. Sep, 2008 - 08:31
links

Un es, taisni otrādi, gribētu teikt, ka ir jau labi zināt par konspiratīvo, publiskajām acīm oficiāli slēpto pusi, taču nevajadzētu ļaut šīm lietām pilnībā aizmiglot veselo saprātu.
Un šī situācija ar mūsu drošības vairogu ir tieši tāda. Vakar Kultūras Dienā (12 lpp.), starp citu, par šo tēmu bija izcils raksts, kurā ļoti skaidri ir pateiktas pamatdomas. a)pirmkārt, mums pašiem jārūpējas par savu drošību, investējot tajā. nav gluži tā, ka mēs drīkstam sēdēt rokas klēpī salikuši b)balstoties uz šī principa, mēs esam NATO un 'bakstīšanās' ap 5.paragrāfu briesmu gadījumā būtu kaut kas, kam būtu graujošas sekas.

Citiem vārdiem sakot, man dikti gribētos, ka Vita neapmaldās visās teorijās, sazvērestībās un spējā orientēties reālajā pasaulē. We're walking on a thin line here...

Atbildēt | Iepriekšējais