Feb. 26th, 2013 @ 12:52 pm (no subject)
Kolēģe atsūtījusi ķēdes vēstuli. Nu, nevaru saprast, kas tie ir par cilvēkiem, kas tādas izdomā. Viena lieta, ja ir skaista prezentācija - mūziciņa, skaisti vai neparasti dabas skati, tādas ir interesanti paskatīties. Bet kaut kādi ķīniešu sakāmvārdi (kā šajā gadījumā), kuru beigās slēptie draudi - tas un tas nenosūtīja un pēc trim dienām viņu atlaida no darba. Drīzāk jau atlaida no darba tāpēc, ka konstatēja, ka viņš darba laikā ar darbu nesaistītas prezentācijas skatās.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]noisiite
Date: February 26th, 2013 - 01:01 pm
(Permanent Link)
Es oranžajā portālā visus savējos esmu izaudzinājusi, ierakstīju d-grāmatā, ka atdraugošu visus, kas sūtīs spamu. Pārīti atdraugoju, pārējie neko nesūta.
From:[info]mikii
Date: February 26th, 2013 - 01:04 pm
(Permanent Link)
jēgu viņām īsti sapratis tā ari neesmu. ja nu vienīgi pirmais izsūtītājs klusībā pašapmierinās par to, ka būs piespiedies cilvēkus pārsūtīt spamu ar kaut kādiem draudiem.
bet visvairāk žēl cilvēkus, kas tam arī tic.. (atzīstu, jaunībā arī esmu grēkojis un pārsūtījis, mea culpa)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: February 26th, 2013 - 01:11 pm
(Permanent Link)
Varētu uztaisīt pretējo ķēdes vēstuli, kuru sūtīt pretī tam, kurš atsūta savējo - ar tekstu - ja tu uztaisīji to ķēdes vēstuli, kuru atsūtīji, tad gaidi ciemos onkuli ar beisbola nūju. Ja neesi - tad pārsūti tam, kurš to atsūtīja. Tad jau beigās nonāktu arī pie tā, kurš uztaisījis. :D
From:[info]mikii
Date: February 26th, 2013 - 01:12 pm
(Permanent Link)
laba doma, būs jāpatur prātā gadījumam, ja nu kāds atsūta atkal :D
From:[info]perfekta
Date: February 26th, 2013 - 01:45 pm
(Permanent Link)
Man patika kā bija bērnība. Skolā kāds pienāca klāt un iedeva ar paša roku uzrakstītu ķēdes vēstuli. Tad pašam bija jāraksta 2o tādas pašas un jāizdala citiem. Bija smieklīgi, kā ieraugot kādu, kas nāk tev klāt un dod lapu - otrs uzreiz ņem kājas pār pleciem. Un tas vēstules devējs skrien pakaļ un mēgina tomēr iedot :))
[User Picture Icon]
From:[info]savanna
Date: February 26th, 2013 - 04:03 pm
(Permanent Link)
Vo, šo es arī atceros :D