Feb. 21st, 2013 @ 09:51 am (no subject)
Es ik pa laikam dabūju pa nagiem ar statisko elektrību, bet nu nepatīkami parasti bija tikai mirkli un viss. Bet vakar es TĀ DABŪJU ar statistisko elektrību, ka man roka notirpa, likās, ka ir piepampusi un minūtes desmit - piecpadsmit sāpēja. Te tev nu bija - statiskā elektrība.
About this Entry
From:[info]sursurs
Date: February 21st, 2013 - 11:45 am

happens

(Permanent Link)
man katru ziemu sparākš dzīvoklī visās malās, kur tik eju un peiskaros. esmu dabūjusi pa nagiem arī no ūdens, kas tek pa krānu (jo laikam pati esmu tā pamatīgi uzlādējusies).. Un tā, ka notirpst roka, ar ir gadījies..
Var provēt mitrināt gaisu dz'voklī - nu tur ūdens trauki uz visiem radiatoriem, utt..
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: February 21st, 2013 - 12:52 pm

Re: happens

(Permanent Link)
Tas no sausa gaisa tā?
[User Picture Icon]
From:[info]krazuu
Date: February 21st, 2013 - 01:04 pm

Re: happens

(Permanent Link)
Parasti darbojas viss komplektā - gaiss, materiāli, apģērbs, grīdas segums utt utjp gribot negribot ik pa laikam saņem pārsteigumšoku. Pamainīsies garderobe, pamainīsies gaiss un, iespējams, pamainīsies arī šoka biežumi.
From:[info]sursurs
Date: February 21st, 2013 - 02:04 pm

Re: happens

(Permanent Link)
un stiprumi arī.
vilnas apģērbi ļoti elektrizējas, visādi tus grīdas segumi ir, ar kuriem berzējoties elektrizējas viss. Sausā gaisā tas viss krietni pastiprinās...
Man jau mājās izstrādājies reflekss - pirms skaros klāt kkam metāliskam (piemēram, attaisīt ūdens krānu) vispirms tā fiksi pieduros tam priekšmetam ar naga galu un fiksi atrauju roku, lai nodotu to elektrību tā bez sāpēm. Pēc tam jau var ķerties klāt arī normāli.

Man piemēram gultas pārklājs tā elektrizējas, ka mēģinot tumsā to atšķetināt no segas var nepajokam dzirksteļošanu skatīties. Atslēgs apkuri, gaiss kļūs mitrāks, pazudīs man ikvakara "izrādes" :D