Oct. 15th, 2012 @ 09:23 pm (no subject)
Eh. Saplēsu vannas istabā spuldzi. :( Nepareizi biju uzlikusi slēdzi - nevis uz vannu, bet uz dušu un klausule bija nepareizā virzienā. Spēcīga ūdens strūkla, būkšķis, izdzisusi gaisma, es - ar vienu kāju vannā, ar otru - uz grīdas, pa zemi stikli. Prieks, kur tur rodies. :( Un tagad es nevaru saprast, tas slēdzis šobrīd ir izslēgtā vai ieslēgtā stāvoklī. Es to uzreiz izslēdzu vai ieslēdzu? Un nevaru saprast - man tagad mēģināt izskrūvēt to lampiņu vai arī pameklēt kāda gudrāka cilvēka padomu. Protams, es esmu mainījusi lampiņas. Bet ne jau kad tās ir ar milzumlieliem caurumiem. :( Eh.
About this Entry
From:[info]hartmann
Date: October 15th, 2012 - 09:33 pm
(Permanent Link)
Ehm.. ja būtu tuvumā, labprāt palīdzētu. Bet ja nu Tu gadījumā pati izdomā mainīt, atslēdz drošinātājslēdzi kāpņutelpā.. drošība tomēr pirmajā vietā. Atkarībā no spuldzes veida, iespējams var iztikt ar dvieli (lai nesagrieztu rokas), bet varbūt vajag plaķenes.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: October 15th, 2012 - 09:34 pm
(Permanent Link)
Es tomēr rīt piesaistīšu palīgspēkus.
From:[info]hartmann
Date: October 15th, 2012 - 09:43 pm
(Permanent Link)
Esi, lūdzu, uzmanīga.. elektrība un ūdens - tās ir divas lietas, ko nevajadzētu savienot.
From:[info]divi_g
Date: October 15th, 2012 - 11:18 pm
(Permanent Link)
220V sitiens nav nekas baiss, tikai neilga tirpuma sajūta ;) No 220V + ūdens gan jāuzmanās.

Ja Tev ir gumijas čības vai zābaki un grīda ir sausa, pamēģini uzmanīgi izskrūvēt, satverot ar dvieli vai, ja saplīst, ar plaķenēm (pavisam labi, ja izolētām).
Vai arī, vēl viens variants, izjauc slēdzi (uzmanīgi un ar izolētu skrūvgriezi, vai gumijas zābakos/čībās), tb, atvieno no tā vadus, tad būsi droša, ka strāva ir atslēgta.
From:[info]citronz
Date: October 16th, 2012 - 10:26 am
(Permanent Link)
Un kur ir vīrietis, kad viņu vajag? :(