Feb. 15th, 2012 @ 06:55 pm (no subject)
Man šobrīd uz vienas datora puses iet CSI otrā sezona, uz otrās puses es lasu un izmēģinu vēl neapgūtas excel fīčas. Man vispār patīk vienlaicīgi darīt vairākas lietas - piemēram, dažkārt es vienlaicīgi kārtoju māju un gatavoju vakariņas. Tas izskatās apmēram tā - Missalise pārrodas mājās, ienāk dzīvoklī, noģērbj virsdrēbes, aiziet uz virtuvi - uzliek vārīties ūdeni, pa to laiku aiziet un pārģērbjas mājas drēbēs, tad aiziet iebērt katliņā rīsus, notīra, sasmalcina un uzlikt cepties burkānus, sēnes, papriku - kamēr tās cepas - aiziet kārtot istabu - kārtošanas starplaikos ienākot virtuvē un apskatot, kas ar topošo ēdienu notiek - pieberot garšvielas, apmaisot, noņemot no uguns u.t.t. Un tad, kad ēdiens gatavs, dzīvoklis ir tīrs un izslaucīts un Missalise var apmierināti ķerties pie vakariņām.
Protams, vienmēr tā nenotiek, bet nu gadās.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: February 15th, 2012 - 07:14 pm
(Permanent Link)
es ar tā mēdzu darīties! Uzlieku vārīties ūdeni, izeju dažus kvestus skairimā, pieleju ūdeni sausajam katlam, pieberu griķus, vēl daži kvesti...ok, lai būtu siermaizes vakariņās. Katlā saleju ūdeni, lai griķu čaumala atmirkst.
From:[info]kim
Date: February 15th, 2012 - 07:32 pm
(Permanent Link)
:DDD
[User Picture Icon]
From:[info]zefiirs
Date: February 15th, 2012 - 07:45 pm
(Permanent Link)
es arī visu reizē, bieži vien vēl apvienoju ar vannā iešanu :D piemēram, kamēr kartupeļi vārās, tikmēr es vēl vannā paguļu
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: February 15th, 2012 - 09:32 pm
(Permanent Link)
Vot, man bail, ka pa to laiku, kamēr es vannā, tikmēr māja var nosvilt. :D