Feb. 3rd, 2012 @ 12:49 pm (no subject)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]savanna
Date: February 3rd, 2012 - 01:22 pm
(Permanent Link)
Uzrakstīsi recepti? ;)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: February 3rd, 2012 - 02:05 pm
(Permanent Link)
Ui, es zupas tikai uz aci vāru. :) Tas izskatījās apmēram tā - iemetu notīrītu laša vēderu katliņā, pavārīju, izķeksēju laukā, novācu visu to, ko vēlāk negribēšu ēst (asakas, spuras, ādu), pārējo sametu atpakaļ katliņā, kurā jau biju iemetusi smalki sagrieztu burkānu, saldētos zaļos zirnīšus, kādu ceturto daļu paprikas, vēlāk pāris smalki sagrieztus kartupeļus. Un pašās beigās pieliku saldētos lociņus un dillītes. Droši vien tas garšīgums bija tajā, ka tie bija pašu audzētie burkāni, zirnīši un kartupeļi. :)
[User Picture Icon]
From:[info]savanna
Date: February 3rd, 2012 - 02:35 pm
(Permanent Link)
Jā, es tieši par to zivju daļu domāju. Tu dari tā pat kā es - pavāri un tad izķidā nevajadzīgo un pārējo liec atpakaļ.
Man liekas, ka vecvecāki agrāk savādāk darīja, bet varbūt, ka es kļūdos.

Un es lēdējo reizi šitā ar asariev vasarā zupu vārīju. Nu i čakars bija! Asari ir nenormāli asakaini. Tagad iedomājos par lasi un sakārojās zupu - paldies par ideju! ;)