Aug. 16th, 2011 @ 09:17 am (no subject)
Šorīt pilnīgi klasisks darba dienas sākums. Acis šauriņas, jāiet meklēt kafija. Toties jau izsūtīju kaudzīti ar e-pastiem, tagad jāgaida atbildes. Un man jau kāzu spēlēšana sāk sapņos rādīties.
About this Entry
From:[info]diana
Date: August 16th, 2011 - 10:12 am
(Permanent Link)
Bet, cerams, tas ir vismaz finansiāli izdevīgi? Jo es tā domāju, tas ne tikai bagātina un iepriecina, bet droši vien arī izsmeļ (tās vēlās naktis, tas nogurums.)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 16th, 2011 - 10:54 am
(Permanent Link)
Izsmeļ gan - ja godīgi - tā pamatīgi. Pēdējās kāzās bija jāspēlē kaut kādas septiņas stundas. Un pat ja nav jāspēlē tik daudz, tad tāpat kāzu mājā tiek pavadītas vidēji desmit - divpadsmit stundas, ja vēl nav divu dienu kāzas, kas, par laimi, notiek aizvien retāk. Bet finansiāli ir izdevīgi, protams.
From:[info]diana
Date: August 16th, 2011 - 10:58 am
(Permanent Link)
Kad man bija 17 gadu un es mācījos spēlēt ģitāru, man tas likās sapņa piepildījums. Bet tagad, ja gadās būt tādā vēlā tusiņā, es arvien biežāk iedomājos, ka tur vajag dzelžainu veselību un darbaspējas, lai varētu visu nakti spēlēt, turklāt ņemot vērā, ka tie mūziķi nereti nemaz nejūtas kā uz stadiona skatuves, bet kā fona troksnis, kam turklāt jāspēlē tas, kas patīk kāziniekiem, nevis kaut kāda augstā māksla. Protams, neviens jau to nedara TIKAI naudas dēļ, bet, ja nemaksātu, es domāju, tas var ātri nosist patiku. Tik un tā es tevi ļoti apbrīnoju, ka tu to spēj un dari.