Mar. 18th, 2011 @ 03:33 pm (no subject)
Pirms nebiju sākusi krāsot matus, nebiju ievērojusi, ka man tie aug tik bezdievīgi ātri. Klau, cibiņas, kas krāso matus - jūs saknes vienmēr ejat piekrāsot uz frizētavu vai arī darāt to mājās? Man šobrīd ir doma nopirkt kādu profesionālo krāsu un pamēģināt darīt to pašai. Cik tas ir sarežģīti?
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: March 18th, 2011 - 03:39 pm
(Permanent Link)
Mājās var visu krāsot, tā man liekas. Tiesa, man neklad nav izdevies mājās glīti izbalināt. Bet ir sievietes, kas to dara ļoti talantīgi. Bet krāsot melnus vai gaiši brūnus uz saviem dabiski brūnajiem - nekad nav nācies nošaut greizi, ne ar visiem matiem, ne ar saknēm.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: March 18th, 2011 - 03:59 pm
(Permanent Link)
Es jau arī gribu +/- visai līdzīgam tonim kāds man dabiskais - tik mazliet tumšākus... Ar kādu krāsu Tu esi krāsojusi?
From:[info]aphoni
Date: March 18th, 2011 - 06:28 pm
(Permanent Link)
Man reti sanāk tikties ar divām draudzenēm, bet par laimi - viņas abas ir talantīgas matu krāsotājas mājās. Ir iemesls randiņam un matu saknes arī nokrāsojas stundām ilgajā pļāpāšanā!! :-)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: March 18th, 2011 - 07:08 pm
(Permanent Link)
Man pilnīgi gribas arī kļūt par talantīgu matu krāsotāju mājās, lai arī varu rīkot tādu barteri ar kādu drušku. :)
From:[info]diana
Date: March 19th, 2011 - 10:01 am
(Permanent Link)
Es tikai trīs reizes esmu krāsojusi frizētavā, jo vienreiz balināju un divreiz šķipsnoju, bet visas pārējās simts reizes esmu krāsojusi mājās. Nošaut šķībi var tikai tai ziņā, ka izvēlēties nepiemērotu toni (es konstatēju, ka man ļoti slikti izskatās melni, lai gan biju iedomājusies, ka sanāks tumši brūni), var nokrāsot ādu uz pieres un ap ausīm, tad ir grūti notīrīt, un vēl nevajag pirkt krāsas, kas maksā ap 2 latiem. Ja Tu iejauc krāsu un tā smird ļoti kodīgi un asi, tā ka degunā cērtas, lej ārā un nesmērē matos. Es vienā brīdī, kad šausmīgi akūti bija jākrāso mati, bet naudas nebija nemaz, nopirku lēto krāsu un sabeidzu matus uz veselu gadu, kopš tās reizes vairs nekrāsoju un esmu Latvijas pelēkā.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: March 19th, 2011 - 07:43 pm
(Permanent Link)
Par tām lētajām krāsām man jau visas frizieres nobrīdināja, man tagad ir krāsots ar profesionālajām krāsām un pašas frizieres ir teikušas, ka mani mati šobrīd ir ļoti veselīgi.
Es jau vispār savus matus nekrāsotu, ja no kreņķiem un no iedzimtības man nebūtu tendence uz samērā agriem sirmajiem matiem... Man patīk dabiskās matu krāsas.