Jan. 10th, 2011 @ 09:25 pm (no subject)
Šodien aptiekā tieši pirms manis stāvēja sīka meitene - viņai varētu būt gadi divpadsmit - trīspadsmit - ar uzkrāsotām, biezām, melnām skropstām. Viņa nopirka grūtniecības testu.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]otily
Date: January 10th, 2011 - 09:30 pm
(Permanent Link)
izskats medz būt maldinošs. Kad es daudz gadus atpakaļ savu 3 gadīgo bērnu gāju pieteikt dārziņā, man tā arī teica, ka tagad bērni bērniem dzimstot. :) Kaut gan bija jau pāri 20.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: January 10th, 2011 - 09:43 pm
(Permanent Link)
Mani arī dažkārt notur par padsmitgadnieci. Bet es domāju, ka tā patiešām bija padsmitgadniece, jo viņa bija ģērbusies kā padsmitgadniece, turklāt viņa bija par mani gandrīz galvas tiesu mazāka. Un es jau esmu maziņa - drusciņ virs metrs sešdesmit.
From:[info]fedrs
Date: January 10th, 2011 - 09:54 pm
(Permanent Link)
Raksta ZPD skolai.
[User Picture Icon]
From:[info]aitinja
Date: January 10th, 2011 - 11:53 pm
(Permanent Link)
cilvēki ir dažādi.
kad mācījos skolā, jau TAJOS laikos dažām 13 gados bija sekss
From:[info]perfekta
Date: January 11th, 2011 - 11:03 am
(Permanent Link)
Sākumā izlasot šito arī nošausminājos.
Tad atcerējos, ka man 13 gados tikai laikam knapi sākās mēnešreizes. Un tālāk doma aizvirzījās sekojoši:
Māte daba taču, teorētiski, visu zina labāk un visu iekārtojusi tā, kā tam jābūt. Tātad, ja meitenei sākās mēnešreizes 11,12,13... gados, tad māte daba uzskata, ka viņa var sākt laist pasaulē pēcnācējus. Varbūt, ka tieši mūsu tehnoloģiskā un urbānā sabiedrība visu ir saputrojusi. Tieši tāpēc sievietes, kas seko "mūsdienu" principiem, un vispirms iegūst izglītību, karjeru (jo vajag taču naudu, lai dzīvotu. nevar mežā ogas vākt, ne?), u.t.t. ap gadiem 30 sāk mēģināt tikt pie bērna un nekas nesanāk. Jo daba viņām paredzējusi bija to darīt 15 gadus ātrāk. Un kad viņu 15 gadīgā meita laistu pasaulē bērnu, tad 30gadīgā māte būtu spēka gados, lai palīdzētu gan fiziski, gan ar padomu. Kaut kā tā...