Dec. 23rd, 2010 @ 09:02 am (no subject)
Es nesaprotu savas alkohola turēšanas devas. Aizvakar pāris stundu laikā izdzēru 2 * 0.5 alu "Brālis" un man pamatīgi, pamatīgi iedeva pa galvu.
Vakar es četrās stundās izdzēru 6 * 50 g degvīna un man nebija ne uz pusi tik stipri galvā kā no tā alus. Vispār - tikai knapi sajutu, ka esmu kaut ko dzērusi. Un nav taču tā, ka es ikdienā baigi dzertu. Dažas reizes mēnesī izdzeru pa kādam aliņam un, ja kādam kolēģim dzimšanas diena - tad vēl pa kādai vīna glāzei.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]shelly
Date: December 23rd, 2010 - 09:23 am
(Permanent Link)
Tas tikai apliecina, kāda tufta ir visa tā "vieglo alkoholu" nekaitīguma propaganda...
From:[info]mikii
Date: December 23rd, 2010 - 09:38 am
(Permanent Link)
reibums, dārgā, ir ļoti kompleksa lieta. tik daudz mainīgo faktoru.. kas ēsts tajā dienā, kāda slodze (fiziskā/garīgā) bijusi tajā dienā, kāda ir organisma reakcija pret konkrēto produktu (ja Brālis bija nefiltrētais, dažiem tas strādā efektīvāk). atkarībā no organisma stāvokļa un dzēriena var mainīties alkohola pārstrādāšanas spējas. pie tam alkohola patērēšana iepriekšējā dienā var uzlabot tā pārstrādes spējas nākamajā..
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: December 23rd, 2010 - 09:58 am
(Permanent Link)
Tad sanāk, ka man vairāk reibst tad, kad es dzeru, ja man ir galīgākā neoma. Un ēdusi es laikam arī biju bik mazāk nekā vakar...
From:[info]mikii
Date: December 23rd, 2010 - 10:21 am
(Permanent Link)
tas var būt - uz kreņķi un ar tukšu vēderu reibs ātri un riebīgi. tāpēc labāk ir dzert uz priekiem ;)