Jul. 4th, 2017 @ 12:10 am (no subject)
Beidzot mājās.:)Divdesmit četras stundas vēlāk, kā bija plānots.
About this Entry
Jul. 4th, 2017 @ 07:48 am (no subject)
Tagad vārdu savienojums - reiss atcelts, pasažieri iestrēguši lidostā - man vairs nav tukša frāze, bet personīgā pieredze. Labā ziņa - pasaulē ir daudz labu cilvēku, kas ir gatavi viens otram palīdzēt un viens otru atbalstīt. Es nekad vairs pirms lidojumiem nerakstīšu īsziņu par to, ka es kāpju lidmašīnā - kad lidoju no Rīgas, lidmašīna aizkavējās par pusstundu, kad lidoju no Parīzes - vispār reisu atcēla.
Bet droši vien labi, ka tā, jo naktī pirms paredzētā lidojuma uz Rīgu man tādi murdziņi sapņos rādījās, ka vai, vai, vai... Kad es aizbraucu uz lidostu un redzēju, kā darbinieki staigā gar Air Baltic lidmašīnu, man jau tad radās sajūta, ka kaut kas nav tā, kā vajag. Bet tad mūs sāka laist iekšā tajā gaitenī, lai ietu uz iekāpšanu, bet tajā gaitenī mēs arī stāvējām kādu stundu pusotru. Vienā brīdī pateica, ka vaina esot atrasta un drīz lidojam. Bet pēc vēl kāda brīža - lika mums atgriezties lidostā un gaidīt ziņs. Tad pateica, ka reiss tiekot atcelts un norādes, kur tālāk jāiet. Par laimi, tajā mirklī satusēju ar vairākām sievietēm no Latvijas un tā nu mēs kompānija sākām turēties kopā un gaidīt rindā, lai saņemtu papīru par paredzētajiem lidojuma plāniem. Tas ilga līdz pulksten pusdiviem, diviem naktī. Pēc tam jau viss aizgāja daudzmaz normālās sliedēs. Aizveda uz viesnīcu, no rīta iedeva brokastis, atveda uz lidostu. Tad mūsu draudzīgā mazā kompānija pajuka, jo mums katrai bija iedots cits reiss. Un tā nu es laimīgi (bet diennakti vēlāk) atlidoju uz Rīgu - pa ceļam pabiju Minhenes lidostā.
Esmu šaušalīgi nogurusi.
About this Entry
Jul. 4th, 2017 @ 02:12 pm (no subject)
Es šodien esmu izdzērusi Red Bull, pāris kafijas, bet es tūlīt iešu laikam pēc vēl vienas, jo man ir sajūta, ka tūlīt nozvelšos no krēsla. Pēc darba viena pieturvieta līdz mājām, bet mājās - gultiņa, gultiņa, gultiņa.
About this Entry
Jul. 4th, 2017 @ 05:52 pm (no subject)
Reizēm cilvēki mēdz pārsteigt. Pozitīvā nozīmē. Man mamma tak mūždien par mani satraucās. Un tagad, kad es viņai izstāstu visu epopeju ar atcelto reisu (es viņai un brāļiem nebiju teikusi, ka braukšu uz Parīzi), viņa tā aukstasinīgi nosaka - nu, labi, ka viss labi, pastāsta par savu jaunību, kad viņa, izrādās, esot lidojusi no Sevostopoles. Pārrunājam, kādas lidostas kurai bijušas. Nekādu - ak, šausmas, nekā. :) Kāda man forša māmiņa.:)
About this Entry
Jul. 4th, 2017 @ 05:57 pm (no subject)
Kad mēs no rīta pie viesnīcas gaidījām autobusu, lai tas mūs aizvestu atpakaļ uz lidostu, no viesnīcas iznāca jauna, neliela auguma ļoti skaista musumlmaņu sieviete - viscaur ietinusies tajā musulmaņ paltrakā un ar lakatu ap galvu. Viņa paklausīgi iekāpa piebraukušajā taksometrā, bet šoferis, kurš viņai atvēra durvis, kādu brīdi vēl aprunājās ar viņas vīru - dūšīgu musulmani ap gadiem trīsdesumit pieciem - četrdesmit. Bet tās musulmanietes skatiens bija ļoti skumjš, bet gaita - padevīga.
About this Entry
Jul. 4th, 2017 @ 10:53 pm (no subject)
Kaut kad mana kolēģe teica, lai es šo piedraugojot feisbukā. Ok, bet es nevarēju viņu atrast. Tad viņa teica, ka viņa esot drusku savādāk nosaukusies, es sameklēju savā telefonā - bija kaut kāda beibes bilde - tik sīksīciņa, ka neko jau īsti nevarēja saprast. Es kolēģei pajautāju, vai tā esot viņa, viņa apstiprināja. Piedraugoju un arī mani piedraugoja.
Tad es vēl nezināju vienu savas kolēģes īpašību. Viņa ar vispārliecinošāko sejas izteiksmi un balss toni saka jā tajos gadījumos, kad īsti nezina, par ko runā. Un par to es pārliecinājos šodien, kad man uz e-pastu atnāk ziņa, ka tai piedraugotajai (it kā kolēģei) esot dzimšanas diena - un blakus ir bildīte - beidzot portrets - tātad var kaut ko no ģīmja redzēt. Un tā ir kaut kāda pavisam sveša beibe - ar kaut kādu baigo lakatu ap galvu. Un gadus trīsdesmit jaunāka par manu kolēģi. Bet nu neiešu tak vienu svešo atdraugot - turklāt vēl dzimšanas dienā. :D
About this Entry