Jul. 4th, 2017 @ 10:53 pm (no subject)
Kaut kad mana kolēģe teica, lai es šo piedraugojot feisbukā. Ok, bet es nevarēju viņu atrast. Tad viņa teica, ka viņa esot drusku savādāk nosaukusies, es sameklēju savā telefonā - bija kaut kāda beibes bilde - tik sīksīciņa, ka neko jau īsti nevarēja saprast. Es kolēģei pajautāju, vai tā esot viņa, viņa apstiprināja. Piedraugoju un arī mani piedraugoja.
Tad es vēl nezināju vienu savas kolēģes īpašību. Viņa ar vispārliecinošāko sejas izteiksmi un balss toni saka jā tajos gadījumos, kad īsti nezina, par ko runā. Un par to es pārliecinājos šodien, kad man uz e-pastu atnāk ziņa, ka tai piedraugotajai (it kā kolēģei) esot dzimšanas diena - un blakus ir bildīte - beidzot portrets - tātad var kaut ko no ģīmja redzēt. Un tā ir kaut kāda pavisam sveša beibe - ar kaut kādu baigo lakatu ap galvu. Un gadus trīsdesmit jaunāka par manu kolēģi. Bet nu neiešu tak vienu svešo atdraugot - turklāt vēl dzimšanas dienā. :D
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]murx
Date: July 5th, 2017 - 12:06 am
(Permanent Link)
Man savukārt pāris mēnešus atpakaļ sāka nākt faceboka paziņojumi adresēti ņekijam Armando ka esot 1 nuevo amigo :/
Kad man tas apnika nomainīju šim paroli, jo uz manu pastu atnāca paroles maiņas kods :D
Pastāsti man kā Purngrāmatas nelietotājam, vai tad tur var profilam bezjēgā kabināt ēpastus pie tam bez nepieciešamības apstiprināt ??
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: July 5th, 2017 - 11:40 am
(Permanent Link)
Vot i nepatiekšu kā visai rets purngrāmatas lietotājs. Esmu tur mājas kompī vienmēr ielogojusies, jo visu laiku aizmirsu paroli.