Aug. 24th, 2023 @ 07:39 am (no subject)
Mums darbā arī ir atklāts tāds pašapkalpošanās veikals - ņem kaut ko no plaukta vai ledusskapja un samaksā sistēmā. Redzēs, kā tam šeit klāsies. Jo tā jau mums darbā ēdnīca ir samazinājusi savu darba laiku līdz trijiem.

Vēl mums ir atkal jauns pārvaldes direktors - vakar tieši, aizstājot priekšnieci, biju viņa pirmajā sanāksmē, kur viņš stāstīja par saviem plāniem un vēlmēm. Salīdzinoši jauns, salīdzinoši normāls orators. Kā būs tālāk- nezinu. Vispār mani mulsina tas, ka visi par visiem visu laiku stāsta visādas nejēdzības. Un vienā brīdī tu sāc apmulst un nevari saprast, kas ir patiesība un kas - izdoma. Tāpēc es dodu priekšroku pašai vērtēt un izlemt - kas man liekas jēdzīgs un kas - nē. Jo kā īsti ir patiesībā, gan jau īsti nezina arī paši runātāji.
About this Entry
From:[info]murx
Date: August 24th, 2023 - 09:03 pm
(Permanent Link)
Nez kāds cenu līmenis tam automātam
[User Picture Icon]
From:[info]neraate
Date: August 25th, 2023 - 12:13 am
(Permanent Link)
https://12eat.lt/lv/pasapkalposanas-veikalins/. Tur pie video drusku redz cenas. Esot garšīgi (smaržo labi), bet man liekas dārgāk nekā Narvesen. Šokolādes batoniņiem u.tml. arī uzcenojums, t.i. manā skatījumā padārgi, bet ne bezkaunīgi dārgi. Vienīgi, ka nevar samainīt. T.i. ja nopirki kko ko negribi, nevar atstāt pat ja vienāda cena, tad jāpērk tas otrs vai jāēd šitas.
Es šādu arī vienā slimnīcā redzēju
Ir tur arī kkādi nišas dzērieni. Nu laikam kafijas u.c. bundžā
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: August 25th, 2023 - 09:15 am
(Permanent Link)
Ir padārgi, bet nu tur ir arī visādi nišas produkti vegāniem u.t.t. Un vēl mums jau kantorī ir tādi gadījumi, ka darbinieki strādā naktīs vai brīvdienās - un tad jau ir forši, ka ir tāda opcija - kaut ko nopirkt.