Sep. 10th, 2021 @ 11:40 am (no subject)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: September 12th, 2021 - 10:02 am
(Permanent Link)
atdraugot vai nobanot komentārus - tas nav dialogs. es tev piedāvāju citu (varbūt kādreiz sakošinātu - labākai uztverei) skatījumu uz lietām.

atbalstot obligāto vakcinēšanos, iestājoties pret brīvu izvēli, tu atbalsti sodus, iebiedēšanu un vajāšanu. bet padomā - ja tavs pienesums pasaulē ir vardarbība, tad pēc nāves tu vari nonākt nevis paradīzē, bet šķīstītavā. tā ir starptelpa, kurā jāizpērk grēki pret citiem cilvēkiem. vai tu tur gribi pavadīt 10 000 gadus?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: September 12th, 2021 - 11:08 am
(Permanent Link)
Izlasi vēlreiz normatīvos aktus - Latvijā JAU pastāv obligātā vakcinācija. Ja Tu esi pret obligāto vakcināciju, tad - sakošinot krāsas- Tu esi pret obligāto vakcināciju pret trakumsērgu. Viena indivīda tiesības nevakcinēties Tu vērtē augstāk par citu cilvēku tiesībām neinficēties un dzīvot. Ja izgudrotu vakcīnu pret HIV, Tu arī būtu pret obligāto vakcināciju?
Un jautājums - ja Tev skolā bērni taisītos veikt eksperimentu, kura rezultātā varētu sevi sakropļot vai saslimt - Tu iejauktos, jo zinātu, ka viņiem būs slikti vai noskatītos - sak, galvenais ir brīva izvēle?
Un es personīgi neticu ellei, bet reinkarnācijai.
Iesaku izlasīt šo rakstu- .https://www.apollo.lv/5916298/interesanti-fakti-par-vakcinacijas-vesturi .
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: September 12th, 2021 - 01:26 pm
(Permanent Link)
labi, labi, nestrīdēsimies.

man patiktu, ja katram, kurš grib potēties, iedotu 250€ + 5 brīvas darba dienas. būtu daudz foršāka atmosfēra.
bet tas vairs nebūtu feodālisms.