May. 25th, 2020 @ 08:56 am (no subject)
Pirms kāda laika es biju izdomājusi, ka varētu nopirkt kādu profesionālo šampūnu. Pirmo mēnesi bija tā neko, bet tad pēkšņi man sāka izkrist mati. Tā, ka pēc katras matu mazgāšanas kāda sauja matu bija izkritusi. Atgriezos pie sava visilgāk lietotā parastā šampūna Pantene Pro V un - ko domā - matu izkrišana pārtrūka. Tā arī nesapratu, kas to bija izraisījis. Toties tagad man ir vesels lērums 10-15 centimetrus garu matu, kuriem patīk elektrizēties, pie katras vēja pūsmas celties gaisā un es izskatos pēc tādas kā drusku papluinītas Saules karaļa emblēmas.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]kreiza
Date: May 25th, 2020 - 09:15 am
(Permanent Link)
Padalies, lūdzu, kas par profesionālo šampūnu, ko nepirkt! :)
[User Picture Icon]
From:[info]kisswithafist
Date: May 25th, 2020 - 09:27 am
(Permanent Link)
Profesionālie arī ir dažādi, protams. Man no John Frieda kasās un sūrst galva. Bet Pantene izraisa nenormālas blaugznas, tāpat kā Dove. Es gan nevaru lietot vienu šampūnu visu laiku, ir regulāri jārotē. Pēdējā laikā man patīk Elvital garo matu sērija, ir ļoti ok. Vienīgi smarža diezgan intensīva un noturīga.
[User Picture Icon]
From:[info]savanna
Date: May 25th, 2020 - 11:58 am
(Permanent Link)
Hmm, mati un šampūnu man šobrīd ir aktuāla tēma.
Jau labu laiku, lai arī ko lietotu, novēroju, ka ļoti krīt ārā mati un jaunie negrib augt. Paralēli ārsts teica, ka ir dzelzs nepietiekamība un to tagad dzeru papildus jau mēnešus 3. Dzels nepietiekamība man ir bijusi gadiem un tikai tagad lietoju papidus dzelzi, tā, ka mati var būt cietuši no tā.

Šobrīd esmu sākusi lietot šamūnu Babe , kas ir pret izkrišanu. Un vēl placentas, Drogās nopērkamās, ko smērēju pēc katras matu mazgašanas.

Rezultātu lielu vēl nav. Bet pēc vienas nedēļas tos arī negaidīju.