Mar. 6th, 2018 @ 08:31 am (no subject)

Vakar man bija sajūta, ka man ir ne tikai divas kreisās kājas, bet vēl pieaugusi trešā - kliba. Pēc vingrošanas es iekāpu 1.tramvajā, bet pie centrāltirgus atjēdzos, ka tas brauc kaut kur tur, kur man nevajag, un izlēcu laukā. Tad aizgāju uz pieturu medīt nākošo transportu - pie pieturas stāvēja 9.trolejbuss, kas principā man der un es kāpu tik iekšā. Tikai tad, kad iekāpu, konstatēju, ka tas brauc uz depo Jelgavas ielā, tāpēc kāpu vien laukā un prātīgi caur Vecrīgai gāju uz Nacionālā teātra pieturu, lai beidzot tiktu 25.trolejbusā, kas mani laimīgi aizvizināja mājās. Bet ar to diena vēl nebeidzās, jo es vēl iemanījos feisbukā ielikt ierakstu tā, ka to nevar nošērot, labi, ka brālis pamanīja.
Šodien bail skatīties, ko es vakar darbā esmu sastrādājusi. :D
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: March 6th, 2018 - 08:44 am
(Permanent Link)
1. trambulim tagad ir papildus līkums gar Centrāltirgu. Kopējais maršruts nemaināt, ir tikai par kādām 5-7 minūtēm ilgāka kratīšanās.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: March 6th, 2018 - 11:05 am
(Permanent Link)
Ā, nu skaidrs. Tad vienīgi piektdienās var uz tirgu pa taisno no darba aizbraukt.
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: March 6th, 2018 - 09:58 am
(Permanent Link)
Tu ko, man blakus dzīvo? Es arī tos pašus transportus lietoju. Žēl gan, ka 1. tramvaja maršruta korekcija nogrieza iespēju 13. janvāra ielā stāvēt un lūrēt uz abām pusēm, kas tad pirmais pienāks - riteņu vai sliežu transportlīdzeklis.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: March 6th, 2018 - 11:04 am
(Permanent Link)
Es mītu netālu no Kalnciema kvartāla.