Dec. 1st, 2017 @ 03:21 pm (no subject)
Tags:

Bet laukos mans guļvieta var pretendēt uz nomināciju- spilgtāko sapņu katalizatore. Vakar es redzēju, ka ir ziema un es pa ietvi eju uz savu vidusskolu. Pie skolas durvīm es pamanu baltā mētelī ģērbtu bērnu, kurš tur rokas kopā- it kā tās būtu saslēgtas roku dzelžos. Pieejot tuvāk es konstatēju, ka bērnam cimddi ir sakņopēti kopā ar kņopi. Es atkņopēju tos cimdus un bērns nolaiž rokas gar sāniem un paskatās uz mani. Un tajā mirklī es konstatēju, ka tas nav bērns, bet gan maniaks- punduris Napoleons. Viņam galvā ir Napoleona cepure baltā krāsā.Es pamanu viņa ciešo skatienu un dodos prom- ātri, bet lai neliktos, ka mūku. Bet pa to laiku no sniega kupenām laukā lien zombiji.
About this Entry
From:[info]perfekta
Date: December 1st, 2017 - 05:02 pm
(Permanent Link)
šis varētu būt labs scenārijs šausmenei/ psihologiskam trillerim :)
[User Picture Icon]
From:[info]neviens
Date: December 4th, 2017 - 01:59 am
(Permanent Link)
Kāpēc Napoleons maniaks? Nemaz jau tik pundurīgs nebija. 169 cm.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: December 4th, 2017 - 11:10 am
(Permanent Link)
Manā sapnī bija. Punduris ar Napoleona cepuri. Un bija ap 135 cm. Un viņam bija tāds dzeldējošs skatiens un ass profils.
[User Picture Icon]
From:[info]neviens
Date: December 6th, 2017 - 01:35 am
(Permanent Link)
Ko nozīmē dzeldējošs?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: December 6th, 2017 - 08:49 am
(Permanent Link)
Vārdnīcā neesmu skatījusies, lietoju šo vārdu intuitīvi. Ja neliktu šo vārdu, lietotu kaut ko no sērijas "dzeļošs, ass, caururbjošs". Bet es neesmu valodniece, tāpēc labāk pajautāt kādam, kas tāds ir.