Jan. 6th, 2016 @ 10:01 am (no subject)
Ja šitā turpināsies, tad es nākošajā dzīvē varu piedzimt kā lācis, kurš katru gadu iet ziemas guļā. Nopietni. Nu, cik kafijas var dzert. Miegs abās acīs.
Tas viens no kora diriģentiem ir mans attāls radinieks - mums abiem ir viena kopēja attāla radiniece. Bet vispār viņš ir foršs cilvēks, tāds pozitīvs. Es vispār esmu sapratusi, ka uz kori es eju pa lielam tieši to cilvēku dēļ, kas man tur patīk - tas ir tieši šis te diriģents, tad vairāki pirmie soprāni, ar kuriem esmu mazliet tuvāk iepazinusies un kuras man patīk un mūsu vokālā pedagoģe - jā, mums tur pa drusciņai māca arī pareizi dziedāt. Mēs joprojām meklējam jaunus dziedātājus. Ja kādam ir brīvi vakari un vēlme dziedāt - tad otrdienās vai ceturtdienās 18:15 esiet laipni lūgti atnākt uz kora "Burtnieks" mēģinājumiem - Rīgas valsts 3.ģimnāzijas zālē, Vecrīgā, Grēcinieku ielā 10.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]lavendera
Date: January 6th, 2016 - 02:15 pm
(Permanent Link)
Kas jums ir repertuārā?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: January 7th, 2016 - 08:51 am
(Permanent Link)
Šobrīd vairākas Dārziņa dziesmas, uz Ziemassvētku koncertu, pirms tam bija kaut kas no Stabulnieka. Pagaidām vairāk tā kā latviešu autori un tautasdziesmu apdares. Bet nu grūti spriest, jo es te tik no kāda oktobra esmu.