Sep. 9th, 2015 @ 08:39 am (no subject)

Vakar ziņu atsūta trešās pakāpes māsīca. Tā un tā, viens radinieks sāks vadīt kaut kādu kori, šodien balss noklausīšanās tikos un tikos tur un tur. Būšot brauciens uz Austrāliju, nāc, būs forši. Nu, ko, es aizeju arī uz to noklausīšanos. Tur citi cilvēki priekšā - gaida, kad pienāks viņu kārta. Aizrunājamies un izrādās, ka trīs no viņiem ir tieši tās manas māsīcas savervētie. :) Es jau aizgāju, jo domāju, ka viņa pati dziedās. Izrādās - nekā. Sūtu šai ziņu, ka viņa baigā viltniece, bet viņa man pretī "es sūtīju ziņu tiem, kuriem skaistas balstiņas". Baigā diplomāte. Bet nu talants - es šaubos, ka es vienā vakarā varētu savākt tik daudz cilvēku. Bet vispār es esmu ievērojusi, ka ir cilvēki, kuru padomi un ieteikumi nāk par labu un citi - viņi pat var būt arī labi cilvēki un piedāvāt labas lietas, bet tās man kaut kā nenes veiksmi. Šīs meitenes mamma senos laikos ieteica man to dzīvokli, kurā es dzīvoju vēl pašreiz.
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: September 9th, 2015 - 08:53 am
(Permanent Link)
tad korī tevi paņēma?:)
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: September 9th, 2015 - 10:35 am
(Permanent Link)
Vēl nezinu, sūtīšot ziņu. Pirms manis bija kādas sešas meitenes un uz to brīdi teica, ka es esot favorīte. Bet es jau nezinu, kas pēc tam tur gāja. Viss jau notiek tā, kā tam jānotiek. :)
[User Picture Icon]
From:[info]iokaste
Date: September 9th, 2015 - 10:06 am
(Permanent Link)
jā, tās cilvēku savstarpējās līknes veidojās neatkarīgi no mūsu gribas. ar dažiem veicās, bet ar citiem ne. un tas nav atkarīgs no mūsu labvēlības.
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: September 9th, 2015 - 10:18 am
(Permanent Link)
Tā tiešām ir.