Dec. 8th, 2014 @ 08:16 am (no subject)
Vakar visu dienu klausījos Ramī Blekta audiogrāmatu "Kā vienoties ar Visumu" un paralēli pieķēros mājas pamatīgai kārtošanai. Rezultātā tagad man ir nu jau pa īstam sakārtots (nevis piekārtots) tamborēšanas un šūšanas izejmateriālu plaukts, medicīnas preču kastīte, saimniecības lietu skapītis, kancelejas preču kastīte u.t.t.

Tā audiogrāmata arī bija baigi labā - klausīšos atkal. Vēdiskajā astroloģijā dažkārt ir tādi astrologi (bet tādi ir arī Rietumu astroloģijā) sastopami astrologi, kuri tās savas prognozes pauž tādā riktīgi negatīvā veidā. Nu, piemēram, pajautāt man, vai es negribētu būt mūķene. Vai arī ilgi skatīties manā kartē, kasīt zodu un tā arī īsti neko jēdzīgu nepateikt. Šajā audiogrāmatā ir ieteikumi, kā uzlabot to savējo planētu ietekmi. Jo nav jau jēgas cilvēkam pateikt, ka viņam kaut kādā jomā ir slikti, ja tajā pašā laikā neseko arī ieteikums, kā to var uzlabot. Un gala vārds tāpat taču ir Dieva ziņā.

Vispār pie daudzām atziņām brīvdienās nonācu. Jau tas pats nodrellētais teiciens - sāc ar sevi. Tik grūti sākt ar sevi. Apkārt taču pa pilnam citu cilvēku, kuriem var piekasīties, ka viņi kaut ko nedara tā kā vajag. Bet es taču pati arī neesmu nemaz tik pilnīga. Attiecīgi - mēģināšu vairāk savus bubuļus apkarot, nevis apkārtējo.

P.S. Man ļoti, ļoti patīk Jūsu ieraksti par Ziemassvētku gaidīšanu, mazajiem un lielajiem ikdienas priekiem. :) Tas ir iemesls, kāpēc Ciba ir simtsreiz foršāka par jebkuru ziņu portālu. Te salīdzinājumā ir krietni vien vairāk pozitīvā, nekā negatīvā. :) Un arī ne pārāk labās lietas visbiežāk tomēr tiek pasniegtas kā problēmas, ar kurām Jūs mēģināt tikt galā, nevis kā vaimanas - viss ir slikti, viss ir slikti. :)

Paldies, mīļie, par to, ka Jūs dalāties ar savām domām. :)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]arrianda
Date: December 8th, 2014 - 09:24 am
(Permanent Link)
Paldies Tev arī!
[User Picture Icon]
From:[info]zum
Date: December 8th, 2014 - 12:54 pm
(Permanent Link)
Es, kaut ari nerakstīju, vienmer ļoti cītīgi Tevi lasīju. Paldies Tev, ka dalies!
[User Picture Icon]
From:[info]lllapsinja
Date: December 8th, 2014 - 09:56 pm
(Permanent Link)
Kur Tu to audiogrāmatu dabūji?
[User Picture Icon]
From:[info]missalise
Date: December 10th, 2014 - 08:44 am
(Permanent Link)
Man uzdāvināja disku.