i'm a big big girl in a big big world..
 
11th-Oct-2014 03:29 pm
Vakar dēlam šmotkās nopirku jaunas bikses. Tip meiteņu, bet vienīgais, kas par to it kā liecina, ir briļuks sirds formā uz bikšu pogas. Pats šorīt izvēlējās vilkt un teica, ka tā poga tāda, lai būtu smuki. Un 1,5€.

Citādi - lasīju feisītī joku par to, ka tagad domāju, vai pirkt bērnam ziemas apģērbu, vai tomēr uz 3 mēn uz siltām zemēm aizsūtīt..
Labi, ka vēl šai sezonai viss kas sadots, ka tai cimdi jānopērk.
Comments 
11th-Oct-2014 03:50 pm
cimdus esmu šad tad redzējusi humanās diezgan daudz. nupat stokmanī nopirku name it (vai kā tur bija) kombi. apraksts jau labs uz birkām, cerams, ka kvalitāte ar būs, jo cena diezgan ok un noporku palielu, vismaz divām ziemām. gribēju zaļu, bet īstais izmērs bija tikai neona rozā :D
11th-Oct-2014 04:24 pm
Arī mitrumizturīgos cimdus vai tikai parastus dūraiņus? Vakar skatījos, nekā nebija. Bet šitie arī jauni, cik atceros, visādos hm'os utml nemaksāja baisas naudas.
Jā, es arī droši vien, ja nākamajiem gadiem neko prātīgu šmotkās nedabūšu, cierēšu uz trakajām dienām. Šoreiz dēlam nopirku tikai triko kopīgo kombinezonu, ko pidžamas vietā lietot. Un nožēloju, ka nepaņēmu 2 gb.
This page was loaded May 8th 2024, 10:15 pm GMT.