i'm a big big girl in a big big world..
 
16th-Dec-2013 09:53 pm
Un ta nepilnu 5 men vecuma meita tika pie savas 1.lomas patru un dzintru kopistiskaja Zsv ludzina un teloja Jezulinu.

Un mani besi ara, ka darzina ir televizors un vini tur medz skatities multenes. Imho bd butu janodarbojas ar citam lietam. Piemeram, ar zimesanu (ne krasosanu). Ka reizi dela apgerbs liecina, ka vins tur isti nav redzejis guasa krasas. Vai da jebk citu radosi izzinosu. Lotes multenes ir forsas, bet nu..
Kartejo reizi apsveru iespeju mainit bd.
Comments 
16th-Dec-2013 10:11 pm
kādēļ ne krāsošanu? citādi piekrītu, bērnudārzs nav tā vieta, kur būtu jāskatās multenes. atceros, manā bērnībā, dārziņā gan bija tv, bet par to vienmēr stāstīja, ka viņš nestrādāja un ieslēdza ļoti ļoti reti. tas bija 5 dienu dārziņš, kā 1dienā atveda, tā 5dienā savāca, nu un tad retu retu reizi, vakaros, varēja 15 minūtes apskatīties.
16th-Dec-2013 10:11 pm
kurā dārziņā viņš vispār iet?
18th-Dec-2013 12:02 pm
Ja krasosana (kaut ka izkrasosana) ir viena nodaudzam radosajam aktivitatem (kuru starpa ir ar zimesana), tad tai nav ne vainas. Bet nu.. krasaini sasvikat papiru.. vins to dara apm tada pasa limeni ka pirms gada. Zimet, kad majas piedavaju, vinam vel joprojam ne parak patik.
Iet vins viena centra privataja bd.
Runasu par tv vel ar lielo vadoni, bet kkad piezvanisu uz vienu citu bd, kas salidzinosi nesen tuvak musu majam atveries.
This page was loaded Apr 25th 2024, 9:53 am GMT.