iedomājos, ka baigi daudz vistas mūsu pārtikā. vajadzētu piestrādāt pie liellopa, pat ja tas prasītu vairāk stundas virtuvē. šobrīd gan nekas daudz vairāk par fotorecepšu boršču nenāk prātā.. kad izbeigsies garšīgā jēra zupa, vajadzēs pašķirstīt četras sezonas.
inženieru sievas un džedaji instrukcijas nelasa! es gulašu taisu tā: atceros gulašu, kas man garšoja, sametu katlā sastāvdaļas, kuras bija tajā gulašā - sīpoli, burkani, sarkanā paprika, ķiploki, bišķi apcepu, liellopa gaļu klāt, bišķi ūdeni, garšvielas lieku īpaši neknapinoties un uz mazas uguntiņas, lai šmorējas tā diezgan ilgi. :D
Man rados bija versija par klasisko ungāru gulašu, kur viss ir vienkārši: 1kg liellopa, 1kg tomātu, 1kg paprikas, 1kg sīpolu; sagriež, samaisa, sutina, ēd.
Nu, mazākiem tusiņiem mazāk kvantitāti, bet proporcijas tās pašas.
Mūsu ģimenes iecienītais jaunums - lēnvāres katls. Vārījām tā arī liellopu un sanāca mīksts, mīksts. Starp citu, mums topā viņā ir grūbu putra ar gaļiņām, kas pēc nakts vārīšanās pati kūst uz mēles.