19 February 2009 @ 05:03 pm
7 fakti par minikin  
7 par mani maz zināmo faktu saraksts.
Acīmredzot izplatīta padarīšana blogosfērā...
Beidzot pieķeros klāt šim arī man nodotajam uzdevumam, jo pamanīju, ka uz mani ir norādījuši jau divi: Sandis un murxxe.

Tātad mans uzdevums ir uzrakstīt septiņu nezināmus vai mazāk zināmus faktus par sevi un nodot šo uzdevumu tālāk vēl septiņiem cilvēkiem. Kāpēc septiņus un kāpēc septiņiem – tiešām nezinu.
Pieņemu, ka man tas nebūs pārāk viegli, bet nu – mēģināt jau var.

Tātad, sākšu...

1. Pieņemu, ka ikdienā (darba un mācību vidē) tieku uzskatīta par īpaši mierīgu un klusu cilvēku, tomēr neskatoties uz to bērnībā es nebūt nebiju tā, kas sēž mājās un klusiņām spēlējas ar spēļmantiņām. Ikdienas nodarbes parasti saistījās ar rāpšanos kokos, uz garāžu jumtiem, klīšanu pa pamestās puspabeigtās blakus mājas pagrabu un vēl sazin kādām ejām, līšanu pamestā, reiz sadegušā bērnudārza ēkā u.c. sievišķīgai būtnei ne visai raksturīgas nodarbes. Varēju pat nedaudz sakauties, bet tikai ar kādu puisi. Sakarā ar šādu aktivitāšu veikšanu, savu lielāko rājienu dabūju par uzrāpšanos ne visai apzinīgā vecumā metāla stalažās līdz aptuveni ceturtā stāva augstumam. Cik tagad atceros, pasākums nebija visai drošs :D tas notika tieši pie manām mājām, un vecāki, nākot mājās, mani veiksmīgi pamanīja jau no tālienes. Saldumus kādu laiku es nedabūju, bet lekciju par veselo saprātu gan.

2. Vēl viens fakts no bērnības – cik atceros, visi normāli bērni ļoti gribēja iet skolā, un pirmo klasi gaidīja ar apbrīvojamu dedzību. Es savukārt skolu gaidīju kā brīvības beigas un murgainu mājas darbu sākumu. Teiksim tā – es vienkārši neesmu vecākais bērns ģimenē ;)

3. Droši vien daļa tāpat zinās, ka skolas laikā ar īpaši nesekmīgām sekmēm neesmu izcēlusies. Tomēr joprojām pati brīnos, kā man varēja būt (vienmēr!!) klases labākā liecība visas pamatskolas laikā. Neko īpašu īstenībā tā labā nedarīju. Vienkārši izpildīju mājas darbus un ar to laikam pietika :D Patiesībā pamatskolas laikā brīžiem labo atzīmju fakts mani nokaitināja līdz ārprātam, jo skolotājiem bija tendence pieminēt manus labos rezultātus par piemēru citiem, un tas man tiešām riebās. Turklāt bija daži draugi, kas tiešām centās mācīties labi, bet nezin kāpēc saņēma sliktus vērtējumus. Tādēļ atzīmes reizēm esmu uzskatījusi par nevienlīdzības viesēju klasesbiedru/draugu starpā.

4. Cits ne pārāk patīkams fakts, kuru tomēr tagad jau varu atzīt ar vēsu prātu – esmu izslimojusi anoreksiju. Par to man šķiet nezina neviens manā darba vietā, nezināja arī vidusskolā un divās iepriekšējās darba vietās.

5. Kāda patīkamāka lieta, kuru kāds noteikti zinās, bet nu tomēr – līdz pat 12. klases beigām biju gandrīz pilnīgi pārliecināta, ka savu profesionālo dzīvi veltīšu mākslai, stāšos LMA, gleznošu, zīmēšu un vēl sazin kādos veidos veidošu mākslas darbus savas eksistences nodrošināšanai. Mērķa īstenošanai pat mācījos mākslas studijā, pabeidzu mākslas skolu, apmeklēju n-tās vizuālās mākslas olimpiādes... bet pēc 12. klases beigām vienkārši neaizgāju uz LMA iestājeksāmeniem. Tagad pat īsti nezinu, kādu motīvu vadīta... Rezultātā šobrīd strādāju PR jomā.

6. Varbūt skanēs jocīgi, bet es tiešām neatceros, kad notika mans pirmais skūpsts. Nebiju nedz alkoholiskā, nedz citu vielu reibumā, vienkārši ilgstoši priekš sevis nespēju definēt, kas īsti ir uzskatāms par pirmo skūpstu :) acīmredzot pirmais skūpsts nebija pārāk patīkams, tādēļ tas neskaitījās, bet vēlāk iestājās noilgums un man sajuka atmiņu hronoloģija :D

7. Un visbeidzot... ir grūti izdomāt vēl kaut ko, tad nu lai būtu dejošana. Pirmskolas vecumā dejoju tautas dejas „Zelta Sietiņā” VEFa kultūras pilī :) Laikam neveicās mums mazajai grupiņai nemaz tik slikti. Reiz pat piedalījāmies kādā svētku koncertā Zaķu salā, filmēja mūsu dejošanu Latvijas Televīzija. Ģērbāmies un gatavojāmies televīzijas telpās. Mazajiem bērniem tas bija liels un godpilns piedzīvojums. Tomēr neatceros, ka pēc tam šo koncertu būtu arī pa TV noskatījusies.

Tā, pabeigts.
Nebija viegli. Un, kā manāms, sanāca diezgan garlaicīgs un gaudulīgs apcerējums.
Bet varbūt kādam izdodas labāk.

Stafeti nododu šādam septītniekam:
(tā kā lielāko daļu man vistuvāk pazīstamo blogeru jau ir saņēmuši šo aicinājumu no citiem, tad sanāk nodod arī kādam ne pārāk pazīstam...)

Vinstons_smits
usisusis
imagine
just_fly
susure
citronz
freakart
 
 
( Post a new comment )
[info]thehe on February 19th, 2009 - 05:35 pm
Ehh, atkal nekā jauna :(
(Reply) (Thread) (Link)
minikin[info]minikin on February 19th, 2009 - 11:22 pm
Par stalažām gan jau nezināji ;) :P
(Reply) (Parent) (Link)
[info]vinstons_smits on February 19th, 2009 - 05:52 pm
tam vajadzīgs laiks, bet plds :*
(Reply) (Thread) (Link)
minikin[info]minikin on February 19th, 2009 - 11:23 pm
Man bija prieks par Tevi palasīt :)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]citronz on February 19th, 2009 - 06:08 pm
Eh, nu tomēr būs jāsaņemās un jāraksta :D

Btw- man ir tāpat kā Tev ar tavu punktu nr 6- es arī neatceros :D
(Reply) (Thread) (Link)
minikin[info]minikin on February 19th, 2009 - 11:29 pm
Šāda rakstīšana ir arī labs atmiņas treniņš pie viena ;)
(Reply) (Parent) (Link)
usisusis[info]usisusis on February 23rd, 2009 - 02:24 pm
vai šito ir jāraksta tikai tad, kad ir saņemti divi uzaicināumi? :D Ja jā, tad man vēl ir laiks >:) ;)
(Reply) (Thread) (Link)
usisusis[info]usisusis on February 23rd, 2009 - 02:40 pm
Pie tam, visi, kuri šeit laiku pa laikam ieskatās un, iespējams, varētu izlasīt manus apcerējumus, paši savējos jau ir uzrakstījuši, tā ka ja pat es gribētu, nevarētu atrast vēl 7 personas, kam tālāk nodot stafeti :P
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
minikin[info]minikin on February 26th, 2009 - 04:19 pm
Jāraksta, saņemot vienu :P ;D
(Reply) (Parent) (Link)