minija - [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[30. Jan 2007|18:09]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Vakar izlasīju vienā žurnālā doma bija šāda: agrāk darba ņēmējs darba intervijā stāstīja kāpēc viņa kandidatūra ir jāizvēlas, tad tagad darba devējs stāsta kāpēc ir jānāk tieši pie viņa strādāt.
Šodien es to piedzīvoju uz savas ādas. Aizgāju uz darba interviju. Viss bija OK, bija pat tāds mazliet smieklīgs gadījums. Vienam no komisijas locekļiem kājās bija zili gumijnieki (nu tādas kā galošiņas) un kājās kapzeķes baltas ar rudām svītrām, bet amats - nu svarīgs amats. Padomāju pie sevis atrodamies sestajā stāvā var būt viņš domā ka būs lielie plūdi kā nekā pāri ielai ir Daugava?!
Secinājums ir viens 90% ir ka esmu izturējusi konkursu, bet strādāt neiešu.
linkGribi pateikt kaut ko?

Comments:
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:31. Janvāris 2007 - 08:30
(Link)
sasmeejos par personaazha aprakstu ;) labs! vienkaarshi izcils! :)
hmmz, neiesi, jo nesajuti kaa savu vietu? :)
[User Picture]
From:[info]minija
Date:31. Janvāris 2007 - 10:24
(Link)
Nē nevis nesajutu savu vietu, bet gan likās tanī visā kaut kas falšs=nepaties. Nezinu varbūt arī nospēlēja tas, ka dodoties uz darba interviju man sāka zvanīt telefons (pa ceļam nevis noskaņojos darba intervijai, bet gan risināju darba jautājumus)un viens no maniem kolēģiem uzmeta "lūpu" (to es nopratu jau no sarunas), ka es lūk aizgāju un nu viņam ir jāskrien un jāizpilda katra Bosa iegriba. Tas mani nokaitināja un iegāju iekšā telpā pie komisijas un jūtos tāda mazliet lecīga, bet man pat likas, ka komisijai tas patika.

Šobrīd vispār man ir galvā tāds kiš miš. Apmēramm pusotra gada laikā man nav bijis laiks padomāt, kas ir noticis, ko darīt utt. Pagājušajā nedēļā brīvdienās (pēc ļoti, ļoti ilga laika) biju viena un tad sēdēju un skatījos pa logu un bija šoks un nesaprašana. Secinājums mani nedrīkst atstāt vienu un pēc lielām pārdomām sapratu, ka galvā ir tāds apjukums un nezinu no kuras puses sākt šķetināt visu vaļā.
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:31. Janvāris 2007 - 11:51
(Link)
varbuut panjem vienkaarshi garaakas briivdienas, lai vareetu mieriigi tomeer sakaartot galvu? :)
nezinu, man tas parasti paliidz ;)
aizbrauc kaut kur nedeeljas nogalee! :)
[User Picture]
From:[info]minija
Date:31. Janvāris 2007 - 11:58
(Link)
Zini, jau vienreiz tu man to ieteici, tad man likas tas ir "kreizī", bet vakar atnācu mājas un mājiniekiem pateicu, ka taisos "slimot" tuvākajā laikā. Šodien ejot caur parkiem nevarēju izlemt, par kādu slimību lai sūdzos. Sāp acis, kaulus lauž vai reibst galva un ir nespēks. Par to es vēl domāju.