minija - Mans darba kabinets [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mans darba kabinets [25. Jan 2007|11:07]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Kad sēdēju viena kabinetā, tad brīžiem bija tā skumīgāk (nebija ar ko paklačoties = papļāpāt),tagad manā kabinetā sēž puisis un ir tā dīvaini- tu nevari atļauties dažas darbības, kuras varētu darīt bez kompleksiem, ja kabinetā sēdētu darba kolēģe nu, piemēram, uzkrāsot lūpas, bieži paskatīties spogulī utt. Man jau laikam ir kāda psihiska novirze, ka man liekas, ka viņš skatās man pār plecu ko es daru :))) , bet patiesībā tā nav, jo redzu viņa muguru savā monitorā

Man dažreiz ir tā dīvaini, dzirdu ko viņš runā (sajūta kā slepenajam špionam), dzirdu viņa telefona sarunas, par ikdienu, par "kreisajiem" viņa darbiem, sajūtos kā līdzzinātāja, un lai izietu no kabineta man ir nepieciešams iet garām viņam un viņa monitoram un neviļus redzu saraksti skaipā ar viņa draudzeni (man gan liekas, ka tur viņš pat dzīvo!!!!)

Pieļauju domu, ka viņam laikam arī ir tādas pašas sajūtas. Sāku domāt par labošanos no savas puses!

Atcerējos gadījumu, kad ejot uz mājām no tiesas, kur strādāju, kādā darba telpā, kas atradās pagrabstāvā (mēs jau ejam un skatāmies uz asfaltu, un nesam uz pleciem visas pasaules problēmas) pie loga bija izvietota darba vieta un monitors tieši uz ielas pusi, ka redzi visu, ko cilvēks dara pie datora - tanī brīdi šis vīrietis sērfoja pa porno saitiem- sajūtas tik riebīgas it kā esmu ielīdusi svešā guļamistabā!!!!!! Brrrrrrrr

Bet viss smieklīgais bija gadījums, ka no rīta viņš (mans darba kolēģis) ieradās ar sieviešu lūpukrāsu uz lūpām un vaiga un tādu jeftīgi sarkanu, es jau nenoturējos un pateicu, tādā naivā balstiņā un tā it kā tā būtu baigi slepena lieta (pēc kādas stundas, lai jau pastaigā :))))) ) "Zini tev tur lūpukrāsa palikusi!" Un iedevu spogulīti. hi hi hi
linkGribi pateikt kaut ko?

Comments:
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:25. Janvāris 2007 - 11:50
(Link)
nu, ja seezh turpat blakus, tad ir pagruuti.. ;) bet taa kaa man koleegjis seedeeja aiz stikla sienas, tad mee smeitenes joprojaam piekopaam nagu lakoshanu darbaa :) bet sejas ziimeet devaamies gan uz labieriiciibaam :D kaut kaa kauns bija :))
a varbuut ir veerts pamainiit darba vietas, taa lai nevis ar muguraam seedeetu, bet ar sejaam pretii viens otram? :)
[User Picture]
From:[info]minija
Date:25. Janvāris 2007 - 12:22
(Link)
No sākuma es arī tā domāju ka varbūt mainīt birojā iekārtojumu, jo es esmu kaut kur lasījusi, ka cilvēkam iekšēji (psiholoģiski) nav droši - pazūd tā drošibas sajūta, bet tad iedomājos - skatīties viņam visu laiku sejā un ar acīm lasīt viņa dokumentus, kas būs uz galda, tad lai labāk ir kā ir, jo mums tā telpa ir ļoti maza un ja es gribēšu paskatīties pa logu vai tiešām skatīšos viņš domās un jutīsie, ka es skatos uz viņu! Aiz viņa ta ir logs!!!!
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:25. Janvāris 2007 - 12:36
(Link)
gan jau, ka viens pie otra pieradiisiet un nekas vinjam neliksies (tjip, ka Tu uz vinju skaties ;) ) nezinu, es vismaz labaak juutos, ka tomeer man pretii ir cilveeka seja :) kaut kaa harmoniskaak :)
[User Picture]
From:[info]minija
Date:25. Janvāris 2007 - 12:44
(Link)
Es piedāvāju sākumā un arī pēc tam, ka varam sakārtot kabinetu savādāk, bet viņš neko vai varbūt džeku jā jā stilā ( ne)atbildēja, ko es viņam iešu bīdīt galdus kopā? Jau tā viņš ir iecelts mūsu biroja aizsargājamo sugu sarakstā kā numur viens.
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:25. Janvāris 2007 - 12:51
(Link)
nu, viirieshiem ar shim lietaam tieshaam viss atkariigs no katra konkreeta indiviida ;)
es domaaju, ja liksi priekshaa, ka jaaparbiida, gan jau neko nepukstees pretii un paliidzees paarbiidit visu :D