06 August 2011 @ 04:27 am
bitter end  
i am so utterly spent
 
 
simfonija: santigold - les artistes
 
 
( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on August 9th, 2011 - 12:09 am
oi, nu jau man kļuva bišku par daudz. tas proabably nav obligāti tev nelaipni domāts, bet man vienkārši šad tad kļūst reāli zajebalo, sevišķi tāpēc ka man ģimenē regulāri taisa laikam labdabīgi domātu, bet sāpīgu jociņu-spociņu, kad mēs ejam uz vietām kā zoodārziem apmēram nu ko pirksim tev bērna biļeti? un citiem šķiet, ka viņi ir jautri un trāpīgi pamanot to, ka es izskatos jauna, taču man ap šo brīdi kaut kādi komentāri par izskatu ir kļuvuši tik sāpīgi un tik zajebalo, ka es vienkārši gribu nodzīt matus, ģērbties vīriešu drēbēs un man gribas teikt tak ejiet visi dirst. un nolaižas rokas par tādiem komentiem kā 'meitenīgi uzrunājoša' tikai tāpēc ka man ir fuckin kleita un mati vai kas tāds. es neesmu meitenīgi uzrunājoša un es atvainojos, ja šis izklausās pēc rant, bet man reāli besī, ka kautkādu vizuālu huiņu un appearances pie kā es neesmu vainīga sasaista ar būtību un cilvēki paskatoties uz tevi izpīpē, ka viņi noteikti zina kas un kāds tu esi. cilvēki j uztaisa vienu nevainīgu jociņu, kuru viņi pēc pāris sekundēm jau aizmirst, bet es jūtos ekvivalenti resnam nēģerim, kuram katru dienu ir jāatceras, ka viņš ir resns nēģeris.

un sickboy referējās vairāk uz to, ka es nefanoju par seksu un man negribas neko.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]rododendri on August 9th, 2011 - 02:59 am
wtf, es atvainotos, ja vien saprastu, par ko.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on August 9th, 2011 - 03:45 am
nevermind man šodien bija ļoti slikta diena.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]methodrone on August 9th, 2011 - 02:05 pm
tu gribi izskatiities peec shineidas okonooras lai tevi uztvertu nopietni? taa nav tava probleema, ka cilveeki neredz cik tev ir lielas smadzenes un cik lielisks sarunu biedrs tu esi. vinji visi ir hipokraati.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on August 9th, 2011 - 03:54 pm
nu apmēram. man nepatīk, ka mani uzskata par mazu meiteni tikai tāpēc, ka man tāda debīla fugly seja sanākusi. kā visas tās pa gaisu parautās aktrises kas tēlo izklaidējošas loses, mazas meitenes ar short attention span un puķainām kleitām vai ko tādu. es tā galīgi iekšā nejūtos, tāpēc man nepatīk ka cilvēki, kas mani nepazīst uzreiz nolemj, ka es tāda esmu.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]methodrone on August 9th, 2011 - 07:20 pm
it sucks, bet tu jau arii droshvien biezhi spried par cilveekiem peec vinju izskata, visi taa dara un ne jau aiz ljauna praata. un stop bullshiting, tev ir skaista seja un tev nav jaapieraada cilveekiem nekas, their loss. galvenais ir pashai sociaalaas situaacijaas nejusties taa kaa citi par tevi domaa, man parasti taa ir, ka citu cilveeku domas (varbuut taas ir manas domas..) mani apnjem un es vairs nezinu kuram ir taisniiba. tev vajag ielaadeet mp3 pleijerii chakra balancing kaut kaadu audio un klausiities, lai tavs patiesais buutiibas centrs ir stiprs un paarnjemoshs, manupraat tas dod speeku pret hipokraatu energjijaam
(Reply) (Parent) (Link)