J. S. Badger ([info]217) wrote on February 10th, 2022 at 12:47 pm
jā, bet ka jau teicu, šeit UK sāk gulēt ap 13-14 gadiem, ap to vecumu gan LGBT, gan kā izsargāties izglītība nav par agru, tas ir īstais vecums vienai ļoti lielai daļai, viņi tāpat atrod paši, un ne vienmēr ta ir pati labākā info.

man personīgi, patika, ka skolā izskaidroja, cik nu izskaidroja tolaik, jo vecāki vienreiz mēģināja vest sarunu šaja virzienā, un tas bija ļoti awkward un šausmīgi, es tikai teicu jā, jā, uz visiem jautājumiem, lai ātrāk varētu izbeigt to sarunu. dažreiz ir foršāk, ja ta izglītība nāk no neitrāla avota skolā, nevis no vecakiem vai kkādiem random un nepārbaudītiem avotiem internetos vai vienam no otra.

"Es ļoti priecātos, ja skolā macītu par "patiesību, īstāku būšanu pašam sev un mīlestību pret citiem un sevi." visos kontekstos un universāli, as an attitude, nevis kādi ir dažādie seksa veidi. (sorry to be crude, bet it feels like that's how it is)". Bet mūsu atraujams no mūsu identitātes, mēs neesam abstraktas dvēselītes, kas plivinās visuma ūdeņos, tava unikālā pieredze ir ka sievietei ar konkrētu pieredzi, man ir manējā, pusaudzim cita, lgbt pusaudzim cita, ieskaitot visas reālijas, kas saistītas ar dažādiem seksa veidiem.


 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: