J. S. Badger ([info]217) wrote on February 10th, 2022 at 12:16 pm
"Veseliibas maaciibu jaa, bet ne seksualitaates kjidaashanu! LGBT clearly is not about babies but sexual pleasure."

Lūk, šeit sākas pelēkā teritorija, kur uzskati atšķirsies, atkarībā no ticībām/pārliecībām, utt. Kā bijusī kristiete es pietiekami labi atceros laiku, kad domāju līdzīgi kā Tu un vispār, ka tas ir gŗēks un kas tur vēl, tāpēc es nesākšu diskusiju šeit par LGBT kopumā, jo tas būtu bezjēdzīgi, neviena no mums nemainīs domas.

Bet tur kur izglītība par LGBT var noderēt, ir situācijas, kad izskaidrošana palīdzetu LGBT pusaudžiem kļūt/sajusties pieņemtākiem, novēršot bulijošanu.

Pat ja es atceros savus skolas gadus, man bija klasesbiedrene, kurai mēs ar citam draudzenēm regulāri uzbāzamies, jautājot, kurš puisis viņai patīk, viņa vienmēr centas izvairīties no atbildes. Vēlak viņa pārgaja uz citu skolu un es viņu vienreiz nejauši satiku uz ielas, un viņa man toreiz mēģināja pastāsīt, ka viņai ir draudzene tobrīd, bet es īsti nesapratu, jo es tikai pa ausu galam biju dzirdējusi, ka geji pastāv, aptuveni tāda līmenī, ka skolā bija baumas, ka viens no skolotājiem ir. Viņa saprata, ka es nesaprotu, par ko viņa runā un mēs mainījām tēmu. Tagad viņa nu jau daudzus gadus dzīvo UK ar savu LV draudzeni laimīgi kopā. Bet es domāju, ja toreiz lv būtu bijusi mazāk naidīga attieksme pret minoritātēm, viņai noteikti būtū vieglāk bijis pusaudžu gados, un arī viņa būtu mierīgāk spējusi pastāstīt mums pārejām draudzenēm par sevi, viņai nebūtu bijis jāslēpj tas. Kaut kā patiesāk.

Tā kā kaut kādā ziņā, es teiktu, ka tas viss ir par patiesību, īstāku būšanu pašam sev un mīlestību pret citiem un sevi. Bet es jau zinu, ka gan jau kāds pateikts "visi samaitāti" :D

Un starp citu, sexual pleasure ir vnk dzīves sastāvdaļa, nevis kkas izlaists vai slikts.

 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: