24 November 2021 @ 10:52 am
Noriets.  
Karoče viss jūsu grandiozais liberālisms, tolerance un iekļautība tiek atsviesti trejdeviņos viduslaikos, vai pat tumšā, saltā, dūņainā pre-universe, ar jūsu velnešķīgo dalītāja attieksmi pret nabaga antivakseriem. Kas būtībā nozīmē ka jūsu liberālisms was a sham all along. Ekspozē!
 
 
( Post a new comment )
[info]saka_taisniibu2 on November 25th, 2021 - 06:33 pm
Ja ir runa par manu konkrēto gadījumu, tad sākotnējos veselā saprāta spriedumus (nav vajadzības vakcinēties, jo neesmu riska grupa + neapdraudu citus/sevi + šādi nesamazinu risku citiem) ir papildinājis sirdsapziņas apsvērums, pie kura ir vainīga valstu politika - proti, sirdsapziņa liedz vakcinēties, lai nenormalizētu kaut ko tik amorālu kā obligātā vakcinācija. Sirdsapziņas balss nav "anything goes", bet gan seko un klausa katra cilvēka dabā ierakstītajam morāles likumam.

Minētie kungi ir epidemioloģiski disidenti, bet, piemēram, Hārvārda/Stenfordas Kuldorfs/Batačarja piedāvāja un parakstīja šo samērā mēreno deklarāciju: https://gbdeclaration.org/ kur, protams, nav ne runas par obligāto vakcināciju. Tu neticēsi, bet cilvēks var būt par vakcinēšanos, un vienlaikus neatbalstīt obligāto vakcināciju. mRNS tehnoloģijas zinātājs Malone par vakcīnpolitiku gan ir nedaudz kritiskāks: https://europeanconservative.com/articles/interview/the-risks-of-mass-vaccination-an-interview-with-dr-robert-malone/
(Reply) (Parent) (Link)